Το βιβλίο με τις περισσότερες προπαραγγελίες στην ιστορία: Harry Potter and the Deathly Hallows!

Published by ispofacto in Cinema, General, Misc, Various

harry_potter_deathly_hallows 

Και όμως είναι γεγονός! Ήδη το βιβλίο έχει σπάσει όλα τα ρεκορ και βρίσκεται ακόμα σε στάδιο μόνο προπαραγγελίας. Που να βγει δηλαδή και να αρχίσουν οι πωλήσεις! Για την πρώτη έκδοση του βιβλίου θα βγουν στην αγορά συνολικά 12 εκατομμύρια αντίτυπα! Συνολικά μάλιστα, σύμφωνα με τη USA Today, θα έχει περισσότερα έσοδα ακόμα και από οποιαδήποτε ταινία του Hollywood!

Σίγουρα πάντως, το κακό της υπόθεσης για τους εκδότες είναι ότι θα κάνουν μάλλον την τελευταία μεγάλη αρπαχτή στην ιστορία της δουλείας τους. Αν και υπάρχει σοβαρή πιθανότητα σύμφωνα με τη Rowling να γραφτεί όγδοο βιβλίο που θα έχει σαν θέμα κυρίως background ιστορίες και περισσότερες λεπτομέρειες για τον κόσμο των μάγων. Ακόμα και αυτό όμως σίγουρα είναι αρκετό, πιστεύω για μια ακόμα γερή μπάζα!

Ετοιμαστείτε λοιπόν, η 21 Ιουλίου πλησιάζει απειλητικά!

Comments (9)

Harry Potter Deathly Hallows - pestaola.gr
May 4th, 2007 at 11:24 am

[...] 7 Harry Potter Deathly Hallows, - . , [...]

RooF
May 5th, 2007 at 6:44 am

Αυτα ειναι για βαζουν μυαλο οσοι μας σνομπαρουν τοσα χρονια που το διαβαζουμε!

ΜΙΛΤΟΣ (12 ΗΜΕΡΕΣ για την μεγαλη στιγμη)
July 9th, 2007 at 4:59 pm

αυτοι που σνομπαρουν απλα δεν ξερουν τι τους γινεται…

latro
July 10th, 2007 at 3:09 pm

ρε παιδιά γιατί όλοι χλευάζουν το χαρι πότερ; Μπορεί να θεωρείται “παιδικό” βιβλίο αλλά η γραφή και τα γεγονότα δεν είναι καθόλου “παιδικά”. Το βιβλίο θα πρέπει να θεωρείται ως καλή λογοτεχνία, κι όχι παιδικό μόνο και μόνο επειδή σχετίζεται με μάγους..Έλεος πια

ΜΙΛΤΟΣ (10 ΗΜΕΡΕΣ για την μεγαλη στιγμη)
July 11th, 2007 at 5:25 pm

πρωσοπικα δεν με ενδιαφερει τι λενε οι αλλοι για το βιβλιο εγω μαζι του περναω τελεια κι αυτο εχει σημασια κι οχι να διαβαζω Σεφερη πχ κ να βαριεμαι την ζωη μου οπως ειπα οσοι σνομπαρουν απλα δεν το εχουν διαβασει ποτε το βιβλιο…οποιος εχει αντιθετη αποψη μ επιχηρηματα ομως κι οχι με βρισιεσ η δουλεμα τονπρο (σ)καλω να την πει…

jimissss
July 15th, 2007 at 8:56 pm

EGO PROSOPIKA DEN EINAI TIPOS POU DIABAZO TO MONO BIBLIO POU ME TRABIKSE EINAI TO HARRY EINAI FILOSOPHIA TO 8EMA

ΜΙΛΤΟΣ (HARRY POTTER AND THE DEATHLY HALLOWS IS HERE)
July 21st, 2007 at 12:23 am

HARRY POTTER AND THE DEATHLY HALLOWS IS HERE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yanna
October 23rd, 2007 at 8:26 pm

Εγώ επειδή διαβάζω γενικά φανταστική λογοτεχνία (έχω ξετρυπώσει απίθανα πράγματα όπως Necromunda, Forgotten realms και Dragonlance), έχω καταλάβει πως πολλοί σνομπάρουν το είδος επειδή νομίζουν ότι είναι παιδικό και “φαντασιόπληκτο”. Ανάμεσά τους κι οι γονείς μου. Τους γράφω βέβαια γιατί είμαι 19 χρονών και δεν θα μου πουν οι άλλοι τι θα διαβάζω! Αυτό που θέλω να πω είναι ότι πολλές φορές ένα βιβλίο κρίνεται απ’ το εξώφυλλο ή από τον τίτλο (π.χ. ακούει ο άλλος τίτλο “Necromancer” και παθαίνει σοκ) ενώ στην πραγματικότητα είναι από τα καλύτερα. Γι’ αυτό διαβάστε πριν κρίνετε!

bessy
November 24th, 2008 at 10:43 pm

ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΜΦΟΝΩ!!!!ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΑΡΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙ!!!!ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΣΕΙΣ ΕΡΩΤΟΧΤΥΠΗΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΑΝΙΕΛ (ΧΑΡΙ)!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΟΣ????……ΕΡΙΚΑ(17)