Μαμά, θέλω το Super Mario για το Xbox μου τώρα!

Published by ispofacto in Consoles, Gaming

super-mario-64-ds 

Υποθετικό σενάριο που έχει γίνει πραγματικότητα: Μια μητέρα αφού ο γιος της την πληροφόρησε ότι θέλει το τελευταίο Super Mario παιχνίδι για το Xbox του, αποφασισμένη να του το πάρει πήγε στο κοντινό κατάστημα που πουλάει βιντεοπαιχνίδια. Είπε στον υπάλληλο τι θέλει και αυτός είπε ήρεμα ότι ο Mario είναι Nintendo licenced και συνεπώς δεν υπάρχει σε κονσόλα που δεν είναι της Nintendo. Αυτή αφού του κατέβασε καντήλια, την οδήγησε στο τμήμα που έχει Xbox παιχνίδια για να βρει το αντίστοιχο Mario παιχνίδι. Μετά από δέκα λεπτά και αφού δεν το βρήκε,ο υπάλληλος της επανέλαβε ότι δεν υπήρχε σε κονσόλα της Microsoft. Στη συνέχεια, μιλήσανε με τον διευθυντή του καταστήματος και τον γενικό διευθυντή της ευρύτερης περιοχής που βρίσκονται τα καταστήματα και τους έριξε καντήλια και αυτούς γιατί δεν καταλαβαίνουν τι θέλει ακριβώς.

Αφού μάλιστα έσπασε από τα νεύρα της το κινητό, έφυγε και πήγε σε γειτονικό κατάστημα. Εκεί, όλως περιέργως, πήρε την ίδια απάντηση. Ο υπάλληλος μάλιστα που είπε το story λέει ότι ασχολείται με βιντεοπαιχνίδια από το 89, και θα ήξερε αν γινόταν κάτι τέτοιο. Προφανώς δεν ξέρει ότι μπορείς χαλαρά να παίξεις όλα τα Mario που έχουν βγει ποτέ -μέχρι το Nintendo 64- στο Xbox με το κατάλληλο chipάκι, για να της προτείνει! Αχ,αχ αυτή η ασχετοσύνη…!

Comments (4)

skoumas
May 28th, 2007 at 5:21 pm

“Αχ,αχ αυτή η ασχετοσύνη…!”

Δηλαδή περίμενες να το ξέρει αυτό η γυναίκα; ΤΟ ότι οι σειρές του super mario δεν βγαίνουν για xbox που είναι της microsoft μαις και είναι κατοχωρωμένα για την nintendo…

Ναι είναι κάτι που το ξέρουν όλες οι μανάδες!!
Τι λέω.

RemAliPasas
May 28th, 2007 at 6:31 pm

Ρε skoumas, ειρωνικά το είπε ο ispofacto…

Petrakeas
May 28th, 2007 at 7:44 pm

Διαβάστε και οι 2 ρε! :P
Προφανώς το σχόλιο αυτό πήγαινε για τον υπάλληλο!!

RemAliPasas
May 28th, 2007 at 10:42 pm

Αυτό λέω κι εγώ, Petrakeas… LOL: Παρεξήγηση μετά παρεξήγησης…