E3 2007 Coverage

Published by stelabouras in Consoles, Gaming, Videos

e3 

Η E3 2007 ξεκίνησε και από την πρώτη μέρα τα νέα έρχονται σε μορφή καταιγίδας!
Οι περισσότερες ανακοινώσεις έχουν γίνει προς στιγμήν από την Microsoft και αφορούν το Xbox 360, για το οποίο θα κυκλοφορήσουν νέοι ανανεωμένοι controllers σε διάφορα χρώματα (pink, light blue, dark blue) τον Οκτώβρη στην τιμή των $49.99, μια νέα έκδοση του Xbox 360 “βαμμένη” στα χρώματα του Halo 3 και την ημερομηνία κυκλοφορίας του Xbox 360 Elite για την Ευρώπη που έχει οριστεί η 24η Αυγούστου.

Στα gaming news τώρα. Το Blue Dragon Demo διατίθεται από σήμερα για download μέσω του Xbox Live (being downloaded as we speak…), έχει κυκλοφορήσει downloadable content για την ίδια πλατφόρμα για το Devil May Cry 4 και αύριο αναμένονται στο Xbox Live Arcade τα Golden Axe και Sonic (yeah)!

Εν συνεχεία, έχουμε την κυκλοφορία αρκετών (long-time expected) trailers για games όπως Assasins Creed, Project Gotham Racing 4, Age of Conan, Mass Effect, Too Human, Halo Wars, Resident Evil 5, Lost Odyssey και…(το καλύτερο το άφησα για το τέλος) Gears of War gameplay trailer σε PC (XP / Vista support)! Το game πρόκειται να κυκλοφορήσει με αρκετό content όπως editor, 5 νέα chapters για ολοκλήρωση της ιστορίας, multiplayer mode, arenas, achievements και μια πολύ ενδιαφέρουσα μάχη!

Παρακάτω έχω μαζέψει αρκετά trailers για να τα απολαύσετε όλα σε ένα σημείο!

Gears of War PC

Lost Odyssey

Mass Effect

Assasins Creed

Project Gotham Racing 4

Age of Conan

Devil May Cry 4

Comments (1)

Petrakeas
July 11th, 2007 at 5:06 pm

GEARS OF WAR για PC! yeahhhhhhhhhhhhhhh!!