Voyeur από την HBO

Published by stelabouras in Internet, Multimedia, Television, Videos

hbo-voyeur 

Το Project Voyeur του αμερικάνικου δικτύου καλωδιακής τηλεόρασης HBO, πρόκειται για μια αρκετά φιλόδοξη και ενδιαφέρουσα ιδέα στον κόσμο των τηλεοπτικών σειρών, που χρησιμοποιεί αποκλειστικά το Web ως μέσο προβολής-προώθησης.

Δυστυχώς ή ευτυχώς τέτοιες ιδέες ή θα πετύχουν και θα κάνουν τρελά νούμερα ή θα πατώσουν. Πάντως το Voyeur φαίνεται να πετυχαίνει αφού χρησιμοποιεί το φαινόμενο του ματάκια/περίεργου που αρκετοί έχουν στον κόσμο γύρω μας. Σκοπός του Voyeur είναι να προσφέρει στον επισκέπτη μια multimedia εμπειρία γύρω από τις ζωές ενοίκων μιας περιοχής της Νέας Υόρκης.

Έτσι λοιπόν, εάν επισκεφτείτε το site του Voyeur θα μπορείτε να επιλέξετε ποια πολυκατοικία θα παρακολουθήσετε! Κάθε διαμέρισμα είναι και μια ιστορία που ξεδιπλώνεται μπροστά σας, με τους πρωταγωνιστές να ζουν σαν να μην τους παρακολουθούσε κανείς. Κάτι σαν Big Brother με εσάς στον ρόλο του αρχηγού!

Πως σας φαίνεται?

[via Bioeo!]

Comments (8)

jonakis
July 14th, 2007 at 10:43 pm

Τραγικο/…!!!

Alex
July 15th, 2007 at 3:25 am

αρωστημμένο και ψυχοπαθητικό… όλο και πιο κάτω, όλο και χειρότερα…

trelosss
July 15th, 2007 at 5:50 am

lol

arammos
July 15th, 2007 at 9:51 am

Εγώ το βρίσκω εξαιρετικό! Θέλω να πιστεύω ότι στον Alex και στον jonaki δεν αρέσουν οι ιστορίες και όχι η ιδέα και η υλοποίηση.

Alex
July 15th, 2007 at 1:47 pm

@arammos οχι στην πραγμαιτκότητα δεν μου άρεσε τίποτα απο ολα αυτά.Είναι δυνατόν να δεχόμαστε τέτοια πράγματα ρε παιδιά; Είπαμε, η τεχνολογία και η μ****’ία πρέπει να έχουν και κάποια όρια… Αυτοί τα ξεπέρασαν έχω τη γνώμη.

arammos
July 15th, 2007 at 1:55 pm

@Alex τι πραγματικά σε ενόχλησε πέρα από το περιεχόμενο των ιστοριών; Στην πραγματικότητα είναι μια κινηματογραφική ιστορία που την παρουσιάζουν μέσα από το web με κάποιον τρόπο. Δεν καταλαβαίνω… τί σε ενοχλεί σε αυτό.

Alex
July 15th, 2007 at 6:38 pm

@arammos, φίλε μου αυτό που με ενοχλεί είναι το κόλλημα κάποιων να μας πείσουν πως η προσωπική ζωή και η ιδιωτικότητα “δεν είναι δα και τίποτα σπουδαίο”. Μη με ρωτάς τι με ενοχλεί σήμερα. Σκέψου τι θα μας ενοχλεί σε μερικά χρόνια…

arammos
July 15th, 2007 at 6:53 pm

Σε αυτό συμφωνούμε. Αλλά προσωπικά το συγκεκριμένο δεν με ενοχλεί καθόλου καθώς πρόκειται για κάτι πειραματικό που στην πραγματικότητα εάν δεν κάνω λάθος έχει σχέση με μια ταινία the watcher.