PHP 4 γιόκ!

Published by stelabouras in Coding, Internet

php5bookupgrading 

Με την παρακάτω πρόταση, αποφάσισαν οι δημιουργοί της PHP πως ήρθε ο καιρός για αλλαγή και για μετάβαση και πλήρη υιοθέτηση της PHP 5:

Today it is exactly three years ago since PHP 5 has been released. In those three years it has seen many improvements over PHP 4. PHP 5 is fast, stable & production-ready and as PHP 6 is on the way, PHP 4 will be discontinued.

Η αλήθεια είναι πως είχε τραβήξει πολύ αυτή η ιστορία με τις δύο εκδόσεις να βρίσκονται σε ταυτόχρονη εξέλιξη, με την πρώτη να χαίρει μεγαλύτερης επιτυχίας, έτσι λοιπόν οι developers της γλώσσας αποφάσισαν να σκοτώσουν την παλιά (δηλαδή τέρμα τα updates/support κ.ο.κ.) για χάρη της νέας και ωραίας. Risky αλλά αναγκαίο. Προσωπικά συμφωνώ με την άποψη του Matt πως αν θέλουν να δείξουν όντως ότι η PHP 5 είναι νέα, βελτιωμένη και “φρέσκια”, ίσως θα έπρεπε να τις αλλάξουν κάπως το όνομα, να φανεί τελικά η αλλαγή και στο περίβλημα!

Παραθέτω τέλος ένα migration guide με τις αλλαγές στις 2 εκδόσεις για να είστε ενημερωμένοι!

The King Is Dead, Long Live The King!

Comments (2)

JB
December 10th, 2007 at 12:44 am

Κάποια στιγμή έπρεπε να γίνει…

10 χρόνια Fight Club « BLOG…ΟΤΣΑΡΚΑ
November 17th, 2009 at 11:05 pm

[...] Posts:Club Sandwich20 Best Seasons of the Last 20 YearsΤο podcasting γιορτάζει!PHP 4 γιόκ!World Vision: Πολεμήστε την φτώχεια με mp3 players Στείλτο [...]