Microsoft Works δωρεάν!

Published by stelabouras in Internet, Software, Tech

microsoft-works 

Η Microsoft σε μια κίνηση που φανερώνει πως θέλει να “χτυπήσει” τα Open Office, Google Docs & Spreadsheets, Zoho (και τα σχετικά) αποφάσισε να διαθέσει την σουίτα Microsoft Works δωρεάν στο πλατύ κοινό!

Το Microsoft Works suite περιέχει επεξεργαστή κειμένου, spreadsheet και powerpoint-like εργαλείο τα οποία βασίζονται σε κώδικα από παλαιότερες εκδόσεις του Office. Λογικά τα εργαλεία αυτά δεν μπορούν να συγκριθούν με αυτά του κανονικού Office από πλευράς features, παρόλα αυτά είναι μια αρκετά καλή κίνηση που θα ανάψει τα αίματα στον συγκεκριμένο τομέα!

Μήπως είναι καιρός η Google να βγάλει αυτό το powerpoint app που τόσο πολύ περιμένουμε εδώ και καιρό?

Comments (4)

papo
July 31st, 2007 at 9:05 pm

αυτό πραγματικά ειναι αρκετά επιθετική κίνηση!
αν και σωστά όπως λες, οι δυνατότητες τους ειναι αρκετά περιορισμένες!
για να δουμε!

NeoOffice εδώ!

KCorax
July 31st, 2007 at 10:23 pm

Το άρθρο είναι ανακριβές. Το Works δεν είναι δωρεάν και δεν προβλέπεται να γίνει, έστω και αν οι OEM το παίρνουν για 5$. Η όλη ιστορία γύρω απο το Ad Supported δεν πολυστέκει και δεν ταιριάζει και στο μοντέλο ανάπτυξης της Microsoft ακόμη και στην μετά Ozzy εποχή.

Η ποιότητα ενημέρωσης της Mary Jo Foley μετράται σε κολοκύθια το δευτερόλεπτο. Θέλω να θυμίσω άλλες βλακείες που έχει γράψει. Ή όπως τότε που είχε πει οτι το NetDocs project είχε σαν στόχο τη δημιουργία online office ενώ ήταν κάτι σαν Hosted Sharepoint.

Στραγγαλίστε την κάποιος.

bil
September 19th, 2008 at 4:47 pm

θεωρώ το πρόγραμμα πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο. Ευχαριστώ!

aram
January 29th, 2009 at 12:31 am

hai