Tabula Rasa – Οι πρώτες εντυπώσεις

Published by stelabouras in Gaming, Internet

tabula-rasa 

Χθες άρχισα να παίζω την beta version του mmorpgTabula Rasa“, δημιουργία του Richard Garriott (βλ. Ultima Series) και μπορώ να πω πως το βρήκα εξαιρετικά ενδιαφέρον και addictive!

Tabula Rasa screenshot 1

Καταρχάς το παιχνίδι ξεφεύγει αρκετά από τα συνηθισμένα του είδους και από όλα όσα έχω παίξει ή κάνει beta test (Warhammer Online, Lord of the Rings Online, World of Warcraft, Dungeon runners) αφού διαδραματίζεται στο άμεσο μέλλον με αρκετά στοιχεία science fiction και άφθονη δράση.

Tabula Rasa screenshot 2

Το gameplay του, δεν είναι ίδιο με τα fantasy mmorpg games που βγαίνουν αυτό τον καιρό, χωρίς όμως να ξενίζει στον χειρισμό και στην εξοικείωση με όλες τις λειτουργίες. Η δουλειά που έχουν κάνει οι άνθρωποι της NCsoft είναι άξια προσοχής τόσο στον τομέα των γραφικών αλλά και του game experience που χωρίς να δυσκολεύει τον νέο παίκτη, τον βάζει στο “μέτωπο” της μάχης εναντίον των εξωγήινων φυλών από την πρώτη κιόλας στιγμή!

Tabula Rasa screenshot 3

Το Tabula Rasa θα μπορούσε άνετα να χαρακτηριστεί το “Unreal Tournamet σε mmorpg” με αρκετά στοιχεία customization του χαρακτήρα, talent-trees και spells που προσθέτουν βάθος και διαφοροποιούν τους παίκτες. Το περιβάλλον του Tabula Rasa είναι ανοιχτό και αρκετά “ζωντανό” και οι χάρτες κάθε περιοχής είναι αρκετά πιο μικροί από ότι θα περίμενα, κάνοντας την εξερεύνηση σαφώς πιο εύκολη, γρήγορη και ενδιαφέρουσα!

Tabula Rasa screenshot 4

Δυστυχώς το NDA μου απαγορεύει να τοποθετήσω screenshots από τον τίτλο, οπότε θα αρκεστώ στα official στιγμιότυπα, για πάρετε μια γεύση. Αν θέλετε να το δοκιμάσετε και εσείς, η beta είναι ακόμα ανοιχτή και διαθέσιμη σε όλους [Direct Download Link]!

Comments (1)

internaut::nikos
October 4th, 2007 at 5:12 pm

Δηλαδή που το τοποθετείς ανάμεσα στα άλλα?
Λίγα λόγια για τα γραφικά και τις απαιτήσεις του, όπως τα βίωσες εσύ?