MMO από την…Intel!

Published by stelabouras in Gaming, Hardware, Software, Tech

intel-silicon-commander 

Η Intel αποφάσισε να μπει και αυτή στον χώρο / χορό των Mmos, δημιουργώντας το “Silicon Commander“, ένα game για να προωθήσει την vPro και Centrino Pro technology και το οποίο απευθύνεται σε IT professionals και managers, εξομοιώνοντας την δουλειά που κάνει ένας IT manager, δηλαδή τον έλεγχο και την προστασία των υπολογιστών.

Όπως εξηγεί και ο Rupal Shah (Marketing Director for Asia Pacific στην Intel) για την κίνηση αυτή της εταιρίας στον χώρο του gaming:

“While IT decision makers and influencers are aware of Intel vPro processor technology and Intel Centrino Pro processor technology brands, they may not have a complete picture of the technology and its benefits. Our approach is simple: if we entertain our audience, they’ll get the message and virtually experience the benefits through playing the game”

Δεν μπορώ να πω, είναι και αυτό μια άποψη! Λέτε να ζηλέψουν και οι υπόλοιπες εταιρίες και να φτιάχνουν τα δικά τους Mmos (Coca Cola, Nike…)? Σούπα θα γίνει και αυτός ο τομέας αν εξελιχθεί κάπως έτσι!

Comments (3)

RooF
November 30th, 2007 at 1:09 am

Έχουν επιτυχία για αυτό το κάνουν όλοι…πραγματικά εγώ αντιμετωπίζω πρόβλημα δεν προλαβαίνω να τα δοκιμάζω όλα!!

dakis
November 30th, 2007 at 10:51 am

Το θέμα είναι η αποδοχή του κόσμου. Όταν κάτι είναι ευρέως αποδεκτό τότε όλοι προσπαθούν να το κάνουν!

KCorax
December 3rd, 2007 at 11:17 pm

Παιχνίδι για IT pro & mng ; Εγώ γιατί δεν έχω συναντήσει κάποιον που να ξέρει στοιχειωδώς τι του γίνεται ; Συνήθως έχουν τις ικανότητες ενός αρχάριου αναφορικά με υπολογιστές και αρκετά ισχυρότερες ανθρώπινες ικανότητες.