Καλή φάση…

Published by Petrakeas in General

snap659 

Υπάρχουν άτομα τα οποία χρησιμοποιούν το γεγονός ότι το site τους ή το blog τους έχει καλή επισκεψιμότητα, για προσωπικούς σκοπούς. Αυτό είναι απαράδεκτο. Δείτε αυτό το video και θα καταλάβετε…

thanx!!

UPDATE: το “αυτό το video” είχε link που οδηγούσε στο προφίλ μου στο publicpet.gr , όπου έπαιρνα ψήφο αν έκανε κάποιος κλικ. Το post είχε χιουμοριστικό χαρακτήρα, αλλά μερικοί θεώρησαν ότι το κάνω για να κερδίσω με αθέμιτα μέσα στο διαγωνισμό.. Έλεος! Αυτό έχω να πω μόνο, ειδικά τη στιγμή που ο πρώτος προηγείται με χιλιάδες ψήφους..

Comments (17)

« 1 [2] Show All

Petrakeas

@mrpc ναι ίσως.. όπως και τα comments σε post με κράξιμο :P χαχαχα!

December 16th, 2007 at 4:54 pm

mrpc

Μα φυσικά!!! Θα γίνω επαγγελματίας σχολιαστής λοιπόν για να πάρω κανένα hit :p

December 17th, 2007 at 10:52 am

Nikolas

Για να πω την αλήθεια το γεγονός και μόνο ότι συμμετέχετε σε ένα “διαγωνισμό” που προτρέπει τους χρήστες “να γίνουν spammer” είναι άθλιο. Ο διαγωνισμός είναι άθλιος, είναι καταστρατήγηση του όρου “social networking” και αυτός που τον σκέφτηκε είναι μαλάκας! Αυτός που πλήρωσε τον μαλάκα που το σκέφτηκε για να το φτιάξει είναι ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ! Και το Public είναι @!#$@#%@#%$@#% (το μαλάκας είναι too much).

BOYCOTT PUBLIC!!!!

December 17th, 2007 at 10:59 am

mrpc

Κατά τη γνώμη μου είναι από τους πιο ευρυματικούς τρόπους διαφήμισης!

December 17th, 2007 at 1:11 pm

Πλούτωνας

@mrpc: ποιός διαφημίζεται;

December 17th, 2007 at 11:34 pm

skarab

Εμάς πάντως στο τμήμα Πληροφορικής του Καποδιστριακού η υποχρηματοδότηση μας έχει βαρέσει κατακέφαλα και μπήκαμε στο PublicPet μπας και αποκτήσει ο σύλλογός μας ένα PC της προκοπής. Διαβάστε εδώ τις λεπτομέρειες, και όποιος θέλει ας ρίξει μία ψήφο. Είναι για καλό σκοπό :)

December 18th, 2007 at 2:34 am

Petrakeas

@skarab δεν έχετε ούτε ένα καλό PC?????? Πλάκα κάνεις… Μία ψήφο από μένα!

December 18th, 2007 at 2:46 am

skarab

@Petrakeas: Ο Σύλλογος Φοιτητών αυτή τη στιγμή εξυπηρετείται από ένα πρόχειρα συναρμολογημένο pc με παλιά εξαρτήματα που βρέθηκαν στην αποθήκη. Επειδή τρέχει με τριψήφια μεγαχέρτζ, του περάσαμε ένα ubuntu linux και του δώσαμε παράταση ζωής, αλλά και πάλι δεν τραβάει και πολύ!

Οπότε, κατόπιν όλων των παραπάνω, thanks για την ψήφο (και για τη φιλοξενία, βεβαίως).

December 18th, 2007 at 3:26 am

Nikolas

@mrpc: Ποιός είναι ο ευρηματικός;! Το ότι σε μετατρέπει σε spammer; Ότι στηρίζετε στο social networking και κάνει κατάχρηση αυτού; Όταν γεμίσουν όλα τα social networks με τέτοιους “ευρηματικούς” τρόπους διαφήμισεις, θα τρέχετε όλοι να ανακαλύψετε το AKISMET/ANTISPAM/ANTIWHATEVER tool που θα “φιλτράρει” όλες αυτές τις διαφημίσεις!

December 18th, 2007 at 11:06 am

mrpc

Μα το ότι συζητάμε τόσο πολύ για αυτόν το διαγωνισμό που κάνει το συγκεκριμένο κατάστημα είναι buzz για το κατάστημα. Δεν υπάρχει αρνητική δημοσιότητα άλλοστε. Μέσα σε μερικές μέρες ΟΛΟΙ ξέρουν για ένα νέο κατάστημα και το κόστος της διαφήμισής τους είναι ελάχιστο. Άσε που έχουν backlinks και banners από όλο το ελληνικό internet…
Φυσικά αν δε συμφωνείς δεν είναι ανάγκη να συμμετέχεις ;)

December 18th, 2007 at 8:42 pm

« 1 [2] Show All

Leave a reply