Ανακοινώθηκε το καινούριo Bond Girl!

Published by ispofacto in Cinema

olga-kurylenko 

Παρόλο που το Bond 22, το sequel δηλαδή στο πολύ καλό Casino Royale δεν θα έρθει σύντομα στις σκοτεινές αίθουσες, αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι χρήσιμες για το hype της ταινίας μερικές early ανακοινώσεις. Μία που πάντα είναι γεμάτη φήμες για το ποια θα είναι τελικά, είναι αυτή που αφορά το καινούριο κάθε φορά Bond Girl.

Μετά λοιπόν από μερικές -απίστευτες είναι αλήθεια- φήμες ήρθε η official ανακοίνωση για το ποια θα πάρει τον περιβόητο ρόλο. Ονομάζεται Olga Kurylenko, είναι ουκρανικής καταγωγής και όπως μπορείτε να καταλάβετε, είναι πρωτοεμφανιζόμενη. Πιο γνωστή συμμετοχή της είναι στο καινούριο Hitman. Για περισσότερες λεπτομέρειες εκτός από τη σελίδα της στο imdb μπορείτε να πάτε και στη σχετική είδηση στο ComingSoon.

Comments (2)

giannis
January 8th, 2008 at 4:48 pm

τελικά εμείς οι Έλληνες δείχνουμς το δρόμο. Μετά την αδιαμφισβήτητη προτίμησή μας στο ασθενές φύλο της συγκεκριμένης χώρας της πρώην Σοβιετικής Ενώσεως, τώρα και ολόκληρος ο κόσμος αναγνωρίζει τη σαφή ανωτερότητα των γλουτών, το αιθέριο άρωμα των οφθαλμών, το υψηλό φρόνημα του στήθους και το υπερήφανο παράστημα του κορμού των γυναικών αυτών. Επιτέλους, να γνωρίσει και κάτι άλλο εκτός από τη Δυναμό Κιέβου, τον Όλεγκ Μπλαχίν και τον Σεφτσένκο. :-)

telas
January 8th, 2008 at 8:08 pm

χχαχαχχαχχ γιανναρα με πέθανες :P
καλό το bond gurl συμπαθητικό :)