Το πρώτο review για το MacBook Air

Published by ispofacto in Gadgets, Hardware, Multimedia, Tech

macbook_air 

Όπως είναι λογικό και αναμενόμενο δεν θα αργήσουν σιγά σιγά να εμφανίζονται πληθώρα από πρώτες εντυπώσεις και κριτικές για το καινούριο MacBook της Apple. Ειδικά σε αυτήν την περίπτωση θα είναι και περισσότερες μιας και το καινούριο MacBook Air έχει ήδη προκαλέσει αίσθηση για το design και φυσικά για το πόσο λεπτό είναι.

Το PC Magazine αποφάσισε λοιπόν να πραγματοποιήσει την πρώτη κριτική-review για το Air, την οποία μπορείτε να δείτε εδώ. Για όσους φυσικά δεν έχουν πειστεί ήδη ότι πρέπει να το …αγοράσουν!

Comments (5)

Petrakeas
January 18th, 2008 at 4:12 pm

Εσύ δε μας είπες ispo? Πείστηκες να το αγοράσεις; ($1,799) :P

jim_hellas
January 18th, 2008 at 4:49 pm

από design λέει, αλλά το γεγονός ότι δεν έχει οπτικό δίσκο με ξενίζει κάπως :| Αλλά από την άλλη και που έχω dvd r/w στο τωρινό Laptop μου, μήπως το χρησιμοποιώ; :P

Αξίζει σίγουρα να είναι στις πρώτες επιλογές κάποιου, αν έχει το κατάλληλο … καύσιμο να το αγοράσει :D

Petrakeas
January 18th, 2008 at 4:57 pm

@jim_hellas προσωπικά πολύ σπάνια χρησιμοποιώ το dvd drive. Αλλά δεν πιστεύω ότι το MacBook air πρέπει να βρίσκεται στις πρώτες επιλογές κάποιου. Εξαρτάται από το τι θέλεις βέβαια. Αν δε σε ενδιαφέρει η φορητότητα δε λέει τόσο πολύ.
Να δώσεις $1,799 για 13 ίντσες, core 2duo και τέτοια gpu είναι πολλά λεφτά… Εκτός (όπως είπα) αν σε ενδιαφέρει πολύ το μικρό μέγεθος ή έχεις άλλο laptop ή σταθερό για τις πιο βαριές δουλειές

ispofacto
January 18th, 2008 at 6:17 pm

Το σκέφτομαι αλλά όχι για 1800 ευρώ. Βασικά για αγορά από Ευρώπη δεν λέει με τίποτα. Μόνο από Αμερική με 1250 ευρώ μιας και ισχύει η εγγύηση! :)

stelabouras
January 18th, 2008 at 6:19 pm

@Petrakeas

Totally agree, το macbook air δεν μπορεί να αντικαταστήσει έναν desktop ή έναν αρκετά δυνατό laptop, είναι για mobile καταστάσεις!