Παρακάμψτε το σύστημα προσκλήσεων στα Facebook apps!

Published by stelabouras in Internet, Software

skip-invites 

Facebook, invitations, invite more friends to get points! Λέξεις και φράσεις που γνωρίζουν καλά όσοι λιώνουν κάθε μέρα στο Facebook (ναι, για σένα λέω Βάλια)!

Το πιο σπαστικό της όλης υπόθεσης είναι ότι πλέον για να χρησιμοποιήσει κάποιος μια εφαρμογή στο Facebook, θα πρέπει να στείλει προσκλήσεις σε τουλάχιστον Χ φίλους του, ενώ με το να στέλνει όλο και περισσότερες, κερδίζει…βαθμούς! Τι καλά που θα ήταν να υπήρχε τρόπος παράκαμψης αυτής της τεχνικής!

Και όμως υπάρχει! Στην παρακάτω σελίδα, τσιμπήστε το κουμπί (bookmarklet) “Skip forced invites” και αφήστε το πάνω στο bookmarks bar του browser. Κάθε φορά που θα βρίσκεστε σε μια σελίδα που απαιτεί invites ή γενικά αυτή την φόρμα των προσκλήσεων, πατήστε το κουμπάκι και εισάγετε πόσους “εικονικούς” φίλους θέλετε να προσκαλέσετε, ξεγελώντας έτσι το facebook! It works!

Σημείωση: Δεν φέρουμε οποιαδήποτε ευθύνη για πιθανή διαγραφή του λογαριασμού σας με αυτόν τον τρόπο!

Comments (2)

skoumas
February 28th, 2008 at 2:11 pm

to facebook ine pia ekneuristika argo kai diskinito me oles tis #$%#4 fortomeno

Pramnos.net
February 28th, 2008 at 4:05 pm

Βρήκαμε στο Wiggler.gr μια πολύ ωραία σελίδα που επιτρέπει σε όσους χρησιμοποιούν το Facebook να ησυχάσουν από τα ενοχλητικά invite που ζητάνε κάποιες εφαρμογές για να δουλέψουν σωστά. Φυσικά το δοκιμάσαμε και παίζει άψογα.[...]