Το νέο album των Nine Inch Nails σε torrent!

Published by stelabouras in Internet, Music

nin-ghosts-cover 

Όχι δεν είναι warez post! Το torrent το ανέβασε το ίδιο το group σε διάφορα ανάλογα websites, αποφασίζοντας έτσι να διαθέσει δωρεάν το πρώτο από τα 4 κομμάτια του νέου δίσκου Ghosts I-IV, ακολουθώντας το παράδειγμα των Radiohead.

Το torrent είναι πλέον νούμερο 1 σε download, με τους δημιουργούς να δηλώνουν τα παρακάτω:

Now that we’re no longer constrained by a record label, we’ve decided to personally upload Ghosts I, the first of the four volumes, to various torrent sites, because we believe BitTorrent is a revolutionary digital distribution method, and we believe in finding ways to utilize new technologies instead of fighting them…

Μπράβο στους NIN! Μπορείτε να κατεβάσετε το torrent από εδώ.

Comments (3)

homunculus

Για την ακρίβεια οι NIN είναι ένα άτομο… o Trent Reznor! Αυτός κατευθύνει, δημιουργεί, ενορχηστρώνει, τραγουδά τα πάντα και και… και όταν είναι ώρα για live πλαισιώνεται από άλλους κορυφαίους μουσικούς. Η μουσική έρχεται με creative commons by-nc-sa άδεια. Και στο παρελθόν πολλά κομμάτια από NIN ήταν διαθέσιμα για download έτσι ώστε όλοι να μπορούν να έχουν πρόσβαση και να δημιουργήσουν remixes.

March 5th, 2008 at 7:40 pm

stelabouras

@homunculus

Exactly, ο κεντρικός καλλιτέχνης-ψυχή του group είναι το φαινόμενο Reznor! Rules :)

March 5th, 2008 at 7:54 pm

cypher

Μακάρι να ακολουθήσουν το παράδειγμα τους και άλλοι. Τα λεφτά πάντως είναι…. πολλά οπότε ας μην περιμένουμε θεαματικές αλλαγές.

March 6th, 2008 at 12:39 am

Leave a reply