Το τελευταίο βιβλίο του Harry Potter θα γίνει 2 ταινίες!

Published by ispofacto in Cinema

harry_potter_deathly_hallows 

Πριν λίγο η Warner Bros ανακοίνωσε επίσημα κάτι που ακουγόταν ως φήμη εδώ και πάρα πολύ καιρό. Το τελευταίο και για πολλούς εντυπωσιακότερο βιβλίο της σειράς θα γίνει όχι μία ταινία όπως τα υπόλοιπα αλλά 2. Σίγουρα η πλοκή του βιβλίου είναι αρκετά μεγάλη και αρκετά ενδιαφέρουσα και σημαντική για να κοπούν πράγματα. Αυτός είναι και ο λόγος που επικαλούνται οι σεναριογράφοι για αυτήν την απόφαση.

Φυσικά ο καθένας μπορεί να καταλάβει ότι ο κυριότερος λόγος που έγινε αυτός δεν είναι δημιουργικός αλλά καθαρά οικονομικός. Η εταιρεία θέλει να αρμέξει την αγελάδα που ακούει στο όνομα Harry Potter Saga όσο μπορεί περισσότερο μιας και δεν υπάρχουν άλλα βιβλία για να γίνουν ταινία. Το γεγονός αυτό ενισχύεται ακόμη περισσότερο αν αναλογιστεί κανείς ότι το πέμπτο βιβλίο της σειράς που είναι και το μεγαλύτερο σε αριθμό σελίδων από όλα έγινε μία μόνο ταινία που οδήγησε σε κόψιμο πάρα πολλών βασικών σκηνών. το αποτέλεσμα ήταν μικρότερο και από μία περίληψη του βιβλίου! Το απίστευτο ήταν πάντως ότι παρόλο που ήταν το μεγαλύτερο βιβλίο της σειράς, έγινε η μικρότερη σε χρονική διάρκεια ταινία!

Ο χρόνος θα δείξει πάντως αν η απόφαση αυτή είναι η καλύτερη επιλογή αν και ήδη πολλοί fans είναι αρκετά χαρούμενοι με το γεγονός!

Comments (9)

willow
March 13th, 2008 at 9:49 pm

xxm…ενδιαφερουσα τροπη!Παρακολουθω χρονια την πορεια του Ποτερ τοσο στα βιβλια οσο και στις τιανιες και -το λιγοτερο- χαιρομαι με μια τετοια ανακοινωση!!

ΜΙΛΤΟΣ
March 25th, 2008 at 12:45 pm

ωραια νεα ευτχως θα γινει 2 ταινιες αρα δεν θα κοπει τιποτα

Yanna
March 29th, 2008 at 4:31 pm

Μπορεί να μην πέσει τόσο ψαλίδι όσο στο 5, αλλά έτσι και βγει μιάμιση ώρα η κάθε ταινία θα τους καταραστώ να μην ξαναβγάλουν ταινία της προκοπής. Για να δικαιολογηθεί το χώρισμα του βιβλίου στα δύο, πρέπει να είναι πάνω από 2 ώρες το κάθε μέρος. Αλλιώς δεν θα λέει με τίποτα.

Max
March 31st, 2008 at 2:54 pm

Σωστα, θα είναι απαράδεκτοι αν η καθε ταινία διαρκει μια με μιαμιση ωρα

Chris
April 15th, 2008 at 11:56 pm

Hello.
I would like to know when the sixth movie of Harry Potter will be ready.
Please reply.
Thank you for your time.

Dina
April 25th, 2008 at 5:01 pm

harry Potte 6 will be already at november of 2008

*MDE*
April 28th, 2008 at 8:41 pm

Καιρος ηταν.Το Παθημα ας γινει μαθημα (βλ. Order of the Phoenix). Το “Harry Potter and The Deathly Hallows” ειναι μεγαλο Βιβλιο και δεν μπορεις να κοψεις ευκολα κατι χωρις Αυτοματως να αλοιωθει η πλοκη. Tουλαχιστον ξερουμε πως δεν θα γινει σαν το 5, που ενω μου αρεσε σαν ταινια, ειχαν αφαιρεσει το μεγαλυτερο μερος του βιβλιου. Τι Αλλο να πω? Ανυπομονω να δω τι θα κανουν….

SYLVIE
October 26th, 2008 at 11:10 am

τελεια!!!!!!εχω διαβασει ηδη τ βιβλιο 2 φορες κ ειναι κατα πληκτικο!!!!!!!σιγουρα κ ταινιες δ θ πανε πισω ανυπομονω ν τ δω!!!!!!!!

me
September 26th, 2009 at 3:40 pm

http://harrypotter.forum-motion.net/portal.htm