Google Docs Offline

Published by stelabouras in Internet, Software, Tech

google-docs 

Όντας περίοδος διακοπών και πλησιάζοντας στο Σαββατοκύριακο που όλοι λίγο-πολύ φεύγουν από το σπίτι για να γιορτάσουν την Ανάσταση, η έλλειψη του δικτύου μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα σε όσους έχουν αποθηκευμένα δεδομένα στο web, αφού δεν θα είναι σε θέση να τα ανακτήσουν offline.

Ευτυχώς για το Google Docs, ενεργοποιήθηκε επιτέλους το offline access μέσω του Google Gears και πλέον πατώντας, το κλασσικό και γνωστό από το Google Reader, sync button, μπορείτε να κατεβάσετε τα έγγραφά σας τοπικά και να έχετε πρόσβαση στο Google Docs site offline! Κάθε φορά που θα συνδέεστε οι αλλαγές στα έγγραφα θα συγχρονίζονται αυτόματα!

Comments (6)

Jimbo
April 23rd, 2008 at 11:32 am

Ναι αλλά με Safari δεν παίζει… Ούτε με τον Firefox beta.

stelabouras
April 23rd, 2008 at 11:51 am

Ναι, το Google Gears είναι Firefox extension και δυστυχώς στο beta του Firefox δεν μπορείς να τρέξεις extensions, υπομονή μέχρι την stable! Όσο για Safari από ότι φαίνεται το Google Gears αργεί να έρθει.

Γιώργος Μαργαρίτης
April 23rd, 2008 at 1:20 pm

Απλα σωτήριο…

Διάβασα και μου άρεσαν (2008 Απρ 23) | ale3andro::blog
April 23rd, 2008 at 6:54 pm

[...] Η προσθήκη λειτουργίας συγχρονισμού στο Google Docs για offline επεξεργασία αρχείων. Πραγματικά πολύ χρήσιμο ειδικά αυτή την περίοδο που έχω να κάνω εργασίες, τις έχω όλες στο Google Docs και δεν έχω συνέχεια internet. [via] [...]

ronoa
April 26th, 2008 at 3:54 am

Ένα μικρό βήμα αλλά ελπιδοφόρο για τη συνέχεια της προσπάθειας ένωσης του offline και online κόσμου. Πανικόβλητοι θα τρέχουν κάποιοι κύριοι στη Microsoft …

Αποστόλης
January 26th, 2009 at 9:26 pm

Και που το χρησιμοποιήτε ρε παιδιά αυτό; Είναι λειτουργικό;