GBC ’08

Published by stelabouras in General, Internet, Misc

wiggler-gbc08 

Μετά από 3 νύχτες με λίγο ύπνο, αρκετές συζητήσεις γύρω από το blogging και το web, μπύρες, θάλασσα και δυνατή μουσική, είμαι πάλι πίσω στην Θεσσαλονίκη, προσπαθώντας να επανέλθω στην πραγματικότητα.

Το σαββατοκύριακο που πέρασε ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητα και όλα όσα έγιναν μπορούν κατά κάποιο τρόπο να περιγραφούν από τις φωτογραφίες που ανέβηκαν στο Flickr (498 and counting)

Μαζί με τον Ispofacto είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με τον Matt, τον Tim, τον Boris και τον Patrick από το εξωτερικό αλλά και με τους υπόλοιπους ομιλητές και να μαζέψουμε αρκετό υλικό για το επόμενο επεισόδιο του vidcast!

Οι ομιλίες αν και μη τεχνικές, πλην του Matt που παρουσίασε για πρώτη φορά στον κόσμο κάποια features του WordPress 2.6 όπως το wiki system και το Google Gears χαρακτηριστικό, ήταν καταπληκτικές και η διοργάνωση του event εξαιρετική!

Μπράβο Στέφανε, εύχομαι του χρόνου να είναι ακόμη καλύτερη!

Comments (11)

Titanas
June 2nd, 2008 at 7:05 pm

Εγώ ευχαριστώ που ήσασταν εκεί!

Sugar
June 2nd, 2008 at 8:03 pm

Και γαμώ :)

metablogging.gr » Blog Archive » Greek Bloggers Camp, Ημέρα 2η
June 2nd, 2008 at 8:31 pm

[...] Ο Στέλιος [...]

Nasos
June 2nd, 2008 at 11:12 pm

Γαμάτα ήταν…
Άντε και του χρόνου…

Γιώργος Μαργαρίτης
June 2nd, 2008 at 11:44 pm

Δεν ήταν και άσχημα όπως το βλέπω…
(το οποίο σημαίνει: “άντε #$Ρ#$#@@#$, εσείς ήσασταν στην Ίο και περνούσατε γαμάτα, και γω εδώ έλιωνα γράφοντας κώδικα C…)

@stelabouras,
όσον αφορά το slideflirk, απορώ πως δεν τραβάς και την περιγραφή της φωτογραφίας ή τον τίτλο της μαζί με τη φωτογραφία. Εκτός και αν δε το υποστηρίζει το API και θέλει κάποια παραπάνω “manual” δουλειά (ή αν είναι ήδη option στο slideflickr), νομίζω θα ήταν καλό μαζί με τη φωτογραφία να υπάρχει από κάτω και η περιγραφή της εικόνας ή ο τίτλος της, να ξέρουμε ποιον βλέπουμε βρε αδερφέ και ποιανής το κινητό να ζητήσουμε. Και τώρα που το σκέφτομαι, θα ήταν πολύ καλύτερο κάτω από τις γυναικείες φωτογραφίες να υπάρχει κατευθείαν και το κινητό τους…

stelabouras
June 2nd, 2008 at 11:48 pm

@Γιώργος Μαργαρίτης

C rules! Καλά περνούσες και εσύ! :P

Σχετικά με το Slideflickr, αυτό που λες υπάρχει ήδη, αν κάνεις hover πάνω από οποιαδήποτε φωτογραφία εμφανίζεται ένα “i” το οποίο κάνει toggle το information box για όλες τις φωτογραφίες του Slideshow. Έτσι όποτε θες το έχεις ανοιχτό για να βλέπεις τι…παίζει ( ;) ) και αν θες το κλείνεις.

Γιώργος Μαργαρίτης
June 3rd, 2008 at 2:01 am

Ok, το είδα! Καλό θα είναι όμως στη νέα έκδοση να εμφανίζεται από κάτω και το κινητό της εικονιζόμενης. Ή έστω η διεύθυνση της, αν το κινητό σου φαίνεται προγραμματιστικά δύσκολο…

(καλά σε μιλάω είναι απίστευτα γαμάτα να προγραμματίζεις C με τέτοια ζέστη, και να παλεύεις με το valgrind να βρεις memory leaks και να κάνεις profiling, να πας πίσω μπρος στις εκδόσεις με το svn… δε θα το άλλαζα με καμία βουτιά σε παραλία, με μπύρες και τουρίστριες, ούτε με βραδάκια σε μπαράκια. Άλλη φάση σου λέω. Και ξέρω πως ζηλεύεις πολύ)

“Άλλοι για GBC τραβήξανε, κι άλλοι για GDB….” ;)

Γιώργος Μαργαρίτης
June 3rd, 2008 at 2:10 am

Κάνω κάτι λάθος, ή στο site στο οποίο σε παραπέμπει το slideflickr για να αφήσεις σχόλια δε λειτουργούν τα link “view photo page” κτλ πάνω στις εικόνες?

stelabouras
June 3rd, 2008 at 9:42 am

@Γιώργος Μαργαρίτης

Check your pop-up blocker, μήπως το κάνει block ο Firefox;

Γιώργος Μαργαρίτης
June 3rd, 2008 at 11:28 am

Αυτό ήταν αλλά πρώτη φορά ο ff δεν μου έβγαλε κάποιο μήνυμα, το είχε by default blocked και δε με ενημέρωσε την πρώτη φορά που μπήκα. Οκ, σταματάω εδώ γιατί αρχίζω και φαίνομαι πολύ τεχνολογικά άσχετος!

Craig
October 18th, 2010 at 4:29 pm

Εγώ ευχαριστώ που ήσασταν εκεί!