Καινούριο κινητό από τη Sony με πινελιές από …iPhone και Playstation!

Published by ispofacto in Gadgets, Gaming, Hardware, Tech

f305 

Η Sony Ericsson ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός νέου κινητού, το F305. Τι το διαφορετικό έχει αυτό το κινητό από κάποιο συνηθισμένο κινητό της αγοράς; Πολύ απλά πρόκειται για ένα κινητό με προσανατολισμό στο motion-controlled gaming. Κάνει χρήση δηλαδή ενός motion sensor για διαφορετικό gameplay από τα υπόλοιπα κινητά.

Pre-loaded στο κινητό θα βρίσκονται αρκετά παιχνίδια motion-controlled που θα έχουν σχέση με bowling, fishing και jockey. Εκτός όμως από χρήση motion sensor, το κινητό θα έχει και παραδοσιακό χειρισμό που θυμίζει λίγο Playstation. Τα πλήκτρα δηλαδή που έχει για gaming είναι τα Ο και Χ.

Η εταιρεία υπόσχεται μέχρι και 8 ώρες συνεχούς gameplay. Ο χρόνος φυσικά θα δείξει κατά πόσο η αγορά θα δεχθεί ακόμα ένα τέτοιο κινητό μετά από τις αντίστοιχες προσπάθειες της LG, που δεν γνώρισαν ιδιαίτερη επιτυχία…

Comments (3)

mr.f
June 19th, 2008 at 1:21 am

Εμένα με έχει κουράσει αυτός ο αγώνας δρόμου με τα κινητά. Ειδικά με τα πρόβλήματα στο περιβάλλον, καλό θα ήταν να έφτιαχναν καλύτερης ποιότητας ώστε να τα κρατάμε και να είναι πλήρως ανακυκλώσιμα.

kon
June 19th, 2008 at 2:52 pm

mas ta exoun priksei me ta kinita tous !!!!!!!!! ena kinito gia til minimata ante to poli poli kai radio einai arketo…… eleos poia , ta exoun katantisei polimixanimata kai oloi pairnoun kai ksanapernoun kai ksanapernoun min tixon kai xasoun tin ekseliksi tous !!!!! giati ama dn exun 5megapixels kai 8giga den mporoun !!!

stelios
June 23rd, 2008 at 2:22 pm

Εμένα μου φέρνει στο μυαλό το nintendo wii. Μέτρια χαρακτηριστικά αλλά εθιστικά παιχνίδια λόγω του διαφορετικού χειρισμού με κίνηση. Θα δείξει…