Γιατί κάθε κοπέλα πρέπει να αγοράσει Wii Fit!

Published by ispofacto in Consoles, Gaming

wii-fit2 

Η Nintendo,ως γνωστόν με τις τελευταίες της κονσόλες ακολουθεί μια πολιτική πωλήσεων που δεν περιορίζεται στον hardcore gamer. Έτσι πάρα πολλά παιχνίδια της που απευθύνονται σε ευρύ κοινό, ανεξάρτητα από ηλικία και φύλλο ,έχουν καταφέρει να πετύχουν πολύ υψηλές πωλήσεις.

Πρόσφατα λάνσαρε στην αγορά το Wii Fit, ένα παιχνίδι που ως σκοπό έχει να κάνει τους αγοραστές του πιο… fit! Αν το καταφέρνει αποτελεσματικά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Παραδόξως πάντως έχουν αναφερθεί πολλά πειράματα στο net από χρήστες του. Ένας ακόμη όμως αγοραστικό κοινό που μπορεί να αυξήσει τις πωλήσεις του παιχνιδιού είναι οι κοπέλες. Ο λόγος μπορεί να φανεί ξεκάθαρα στο παρακάτω βίντεο…!

Comments (3)

PantelisX
July 11th, 2008 at 8:04 am

Φίλε Στέλιο, το πήρες λίγο λάθος, ο τίτλος του άρθρου θα έπρεπε να είναι ’γιατί όλοι οι άντρες πρέπει να αγοράσουν το Fit για τις κοπέλες τους’ (και μετά να μας στείλουν τα βιντεάκια). Ένα μέτρο που θα μπορούσε να αυξήσει ακόμα περισσότερο τις πωλήσεις στους male gamers είναι να παρέχουν και την κοπέλα μέσα στο πακέτο :) [άμα παίζεις όλη μέρα Wii, πότε θα βγάλεις γκόμενα;]

ispofacto
July 11th, 2008 at 7:06 pm

Εμμ…δεν νομίζω ότι οι άντρες χρειάζεται να το αγοράσουν μπορεί και μια κοπέλα μόνη της να γυρίσει το βιντεάκι, όπως υπάρχουν ήδη στο youtube! Μικραίνουμε το καταναλωτικό κοινό έτσι μόνο στις δεσμευμένες! :)

Βασικά πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να έχει γράψει το post ο Στέλιος…. εκτός αν άλλαξε το nickname του…!!

varonos
July 14th, 2008 at 1:45 am

afto to exete dei?
http://menz.gr/site/?p=59
Wii ανοιγεί κουρτίνες ! ! !