Αγόρασε τώρα γη στο διάστημα και διαγαλαξιακά domains: .lunar, .moon, .venus, .mars!!!!

Published by ispofacto in General, Internet, Misc, Various

moon-landing 

Παλιότερα είχε γίνει αρκετός ντόρος όχι μόνο στο internet αλλά και στις τηλεοράσεις από έναν τύπο που ισχυριζόταν ότι πουλάει οικόπεδα στη Σελήνη και στους υπόλοιπους πλανήτες στη συνέχεια. Η λογική του είναι η εξής: Το  1967 με την συμφωνία Outer Space Treaty των Ηνωμένων Εθνών που υπογράφτηκε από όλα τα κράτη μέλη έγινε ξεκάθαρο ότι καμιά κυβέρνηση δεν μπορεί να διεκδικήσει για τον εαυτό της έκταση σε πλανήτη του γαλαξιακού συστήματος. Στη συμφωνία όμως δεν γινόταν ξεκάθαρο τι γίνεται με τους ιδιώτες. Το 1984 με την Moon Treaty αποφάσισαν να καλύψουν αυτό το νομικό κενό. Η συμφωνία αυτή όμως υπογράφτηκε από ελάχιστα κράτη μέλη στο συμβούλιο των Ηνωμένων Εθνων.

Αυτό έδωσε την ευκαιρία σε έναν Αμερικάνο με το όνομα Dennis Hope, να ισχυριστεί ότι από τη στιγμή που πριν από 25 χρόνια περίπου ήταν ο πρώτος που διεκδίκησε το Φεγγάρι νομικά ισχυριζόμενος τα ανωτέρω σε όλες τις μεγάλες κυβερνήσεις (ΗΠΑ, Ρωσια κτλ) και δεν πήρε κάποια αρνητική απάντηση(για την ακρίβεια δεν πήρε απάντηση) του δίνει το δικαίωμα να πουλάει γη στο Φεγγάρι! Στη συνέχεια άρχισε να κάνει το ίδιο και για τους υπόλοιπους πλανήτες του ηλιακού συστήματος! Πρόσφατα μάλιστα άρχισε να πουλάει και domains για όταν γίνουν διαθέσιμα όπως: .lunar, .moon, .venus και .mars!

Το περίεργο της υπόθεσης είναι πάντως ότι έχει καταφέρει να πουλήσει πάνω από 15.000 κομμάτια στο Φεγγάρι και έχει επεκταθεί και εκτός Αμερικής και έχει βρει συνεταίρους! Τον έχουν δείξει επίσης πάρα πολλά γνωστά κανάλια όπως το CNN! Σε μία περίπτωση μάλιστα στον Καναδά ο αντιπρόσωπος του την κοπάνησε με την γερή μπάζα που είχε κάνει.

Φυσικά δεν ισχύουν οι νομικοί ισχυρισμοί του και μπορείτε να διαβάσετε στην παρακάτω σελίδα αναλυτικά γιατί και πως με νομικά τεχνάσματα καταφέρνει να συνεχίζει να πουλάει ανενόχλητος το Φεγγάρι μέχρι σήμερα. Για πρωτότυπο δώρο πάντως μπορεί κάποιος να το αγοράσει καθώς τα σχετικά χαρτιά και πιστοποιητικά είναι αρκετά φανταζί και μοιάζουν σχετικά αληθινά!

Για περισσότερες λεπτομέρειες λοιπόν μπορείτε να πάνε στο επίσημο site της Lunar Embassy, στο Moon Shop και στην αντιπροσωπεία στην Αγγλία. Στην Ελλάδα πάντως δεν έχουμε ακόμα παράρτημα! Χμμ… !

Comments (2)

stamatis
July 31st, 2008 at 8:39 pm

To αφεντικό τρελάθηκε! Πωλείται αέρας κοπανιστός! Τιμή ευκαιρίας 5 euro/barr.
Προλάβετε!

Renos
August 8th, 2008 at 11:16 am

Ο τύπος βρήκε το μήνα που τρέφει τους 11 και εμείς ας κοροϊδεύουμε.