World of Warcraft: Wrath of the Lich King Opening Cinematic

Published by stelabouras in Gaming, Internet, Videos

wrath-of-the-lich-king 

Διατηρώντας την παράδοση των jaw-dropping cinematics, πριν δύο ημέρες και στα πλαίσια του Game Convention 2008 που διεξάγεται στο Leipzig της Γερμανίας, η Blizzard έδωσε στην δημοσιότητα το cinematic με το οποίο ξεκινά το τελευταίο expansion του World of Warcraft.

Σε σύγκριση με τα προηγούμενα cinematics, μπορώ να πω πως το συγκεκριμένο διακρίνεται όχι μόνο για την φαινομενική ποιότητα των γραφικών του, αλλά και για το ύφος του. Το video ασχολείται αποκλειστικά με τον Lich King, Arthas, που αποτελεί το τιμώμενο πρόσωπο του νέου expansion του WoW.

Οι δημιουργοί του cinematic αποφάσισαν να επικεντρωθούν στον Arthas και στο μεγαλείο του, συνεχίζοντας την ιστορία από το τέλος του Frozen Throne, με τον πατέρα του (King Terenas Menethil II) να αποτελεί την μόνη φωνή που ακούγεται στο video, περιγράφοντας το όραμα για τον -corrupted- γιο του.

Δεν θα πω όμως περισσότερα, δείτε το παρακάτω, ή κατεβάστε (must) την HD έκδοση!


Comments (2)

Basilakis
August 23rd, 2008 at 2:34 pm

Είμουνα φανατικός Gamer. Παίζοντας 12 ώρες την ημέρα για περίπου έναν χρόνο. MH, BT και μετά SunWell cleared με τον druid μου S4 και τα σχετικά.

Παίζωντας απο MC, BWL και Naxxrammas days το Burning Crusade χάλασε το WOW και το ξέρει και η Blizzard. Με το expansion που έρχεται δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσω ξανά. Δεν είναι το game which used to be…

Petrakeas
August 23rd, 2008 at 3:00 pm

Αν και δεν έχω ασχοληθεί με WoW παρά μόνο με Warcraft3 , έπαθα πλάκα όταν το είδα το video.. πωωω Tο θέλω σε ταινία! ΤΕΛΟΣ!