Buffy the Vampire Slayer: Animated Series

Published by ispofacto in General, Television, Videos

buffy_animated 

Μετά το τέλος μιας από τις καλύτερες σειρές στην τηλεόραση -αν κρίνουμε από την αποδοχή του κοινού- ονόματι Buffy the Vampire Slayer, άρχισαν να υπάρχουν φήμες για δεύτερο spin-off, στη συνέχεια για τρίτο, μετά για ταινία κοκ. Δυστυχώς καμιά από τις φήμες δεν πραγματοποιήθηκε παρόλο που o δημιουργός, Joss Whedon ομολογουμένως έκανε ότι είναι δυνατό με τα τηλεοπτικά μεγαθήρια προκειμένου να αλλάξουν γνώμη. Ευτυχώς που η σειρά μετά από τόσες περιπέτειες για τη συνέχειά της κατάφερε να επιστρέψει σε καινούρια season με τη μορφή κόμιξ που φυσικά χαρακτηρίζεται από την ανάλογη ποιότητα της σειράς.

Μία από τις προσπάθειες που έγιναν ήταν η σειρά να αλλάξει τελείως μορφή και να γίνει animated με φωνές από τους ηθοποιούς της σειράς. (Eκτός φυσικά από την ίδια την Buffy καθώς η Sarah Michelle Gellar που την ενσαρκώνει, έχει δηλώσει πάμπολες φορές ότι δεν θέλει να συνεχίσει να ενσαρκώνει για όγδοο χρόνο την ηρωίδα! ). Στο youtube έγινε πρόσφατα leak το promo που ο Joss είχε φτιάξει και είχε πάρει σβάρνα τα studios προκειμένου να γίνει greenlighted. Αξίζει πιστεύω όσοι ήταν (ή είναι!) fan της σειράς να το δουν οπωσδήποτε.

Comments (1)

stelabouras
September 3rd, 2008 at 9:17 pm

Ενδιαφέρον έχει επίσης το γεγονός ότι ανακοινώθηκε σήμερα MMO με την σειρά “Buffy The Vampire Slayer” ενώ το αντίστοιχο mmo που είχε ανακοινωθεί με θέμα την σειρά “Firefly” θα καθυστερήσει όπως είπαν οι δημιουργοί