Deathspank = Diablo + Monkey Island (;)

Published by stelabouras in Gaming, Videos

deathspank 

Το νέο παιχνίδι του Ron Gilbert, δημιουργό του γνωστού “Monkey Island” και θρυλικού game designer, πρόκειται για το … Deathspank.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα έχουν γίνει γνωστά και ανακοινώθηκαν στα πλαίσια του PAX 2008 που λαμβάνει αυτές τις μέρες χώρα στο Seattle, το Deathspank πρόκειται για ένα single player adventure game με αρκετά rpg στοιχεία που ορισμένοι θα το χαρακτήριζαν Diablo meets Monkey Island.

Το Deathspank θα ακολουθήσει από ότι φαίνεται την πορεία των νέων Sam & Max games και θα κυκλοφορήσει σε επεισόδια, με το πρώτο από αυτά να ονομάζεται “Orphans of Justice”.

Όπως καταλαβαίνετε και θα δείτε από τα παρακάτω videos, το humor του παιχνιδιού (που προέρχεται φυσικά από τον δημιουργό του) θα είναι ένα από τα βασικά του όπλα.

Ελπίζω πραγματικά το παιχνίδι να τα πάει καλύτερα από τον προηγούμενο τίτλο της Hothead Games, “Penny Arcade Adventures“, που αν και έλαβε αρκετά καλές κριτικές, δεν κατάφερε να κερδίσει τους gamers.

Πως θα καταφέρει κάτι τέτοιο το Deathspank; Δείτε τα videos!

[via]

Comments (6)

homunculus
September 4th, 2008 at 6:01 pm

Αρρώωωωωωστια…. Επιτέλους κάτι που ξεχειλίζει από γαματοσύνη και τρελό χιούμορ :P Αντε να ξεσκουριάσουμε λίγο, από το Runaway 2 έχω να παίξω point and click adventure ενώ περιμένουν στην άκρη να τους τερματίσω μερικές δεκάδες τίτλοι (ouch!) (μόνο adventure…) Περιμένω update στο post με gameplay videos και περισσότερες πληροφορίες :)

RemAliPasas
September 5th, 2008 at 12:22 am

Τρελό πρότζεκτ ε; Μπράβο, εξαιρετική ιδέα! Άντε να δούμε την υλοποίηση…!

freestyler
September 6th, 2008 at 1:48 am

Είχαν πλάκα τα video. Ας ελπίσουμε το παιχνίδι να είανι εξίσου καλό.

DukeOGlue
September 7th, 2008 at 5:04 pm

Η εταιρεία λέγεται Hothead Games… Pothead είναι το μαστούρι…

stelabouras
September 8th, 2008 at 6:52 pm

@DukeOGlue

Fixed! Άτιμα typos!

Γιώργος Μαργαρίτης
September 15th, 2008 at 8:42 pm

Εχω να παίξω καλό adventure από το Myst 4… Εχω παίξει κάποια στο ενδιάμεσο αλλά τα παράτησα μετά από 1 ώρα. Ολα ήταν αποτυχημένα…

Προσδοκώ ανάσταση νεκρών (=adventures).