Diablo 3 > Starcraft 2 !

Published by ispofacto in General

starcraftp 

Σύμφωνα με τελευταίες φήμες-πληροφορίες η Blizzard μετά την πρόσφατη ανακοίνωση του Diablo 3 απ’ότι φαίνεται αποφάσισε να ρίξει περισσότερο βάρος στο development του Diablo. Μετακίνησε δηλαδή developers από το Starcraft 2 στο Diablo 3 αφήνωντας μία μικρή μόνο ομάδα να συνεχίσει το Starcraft 2.

Ίσως να είναι από τη μία λογική αυτή η κίνηση, μιας και εμπορικά το Diablo 3 θα έχει μεγαλύτερες πωλήσεις από το Starcraft, κάνοντας τα παιδάκια να λιώσουν στα internet cafes κάνοντας κλικ-κλικ μπαμ-μπαμ. Προσωπικά πάντως επειδή το Diablo με αφήνει πραγματικά παγερά αδιάφορο σε σχέση με το Starcraft , η είδηση αυτή δεν με ευχαριστεί ιδιαίτερα. Από την άλλη όμως τόσα χρόνια που περιμέναμε να ανακοινωθεί έστω το Starcraft 2, δεν νομίζω να πειράξει να περιμένουμε λίγο παραπάνω!

Comments (9)

internaut
September 14th, 2008 at 1:27 am

Να πάτε στην κόλαση ρε…Ή μάλλον να σας κάνει consume η Kerrigan-bitch.

Hell it’s about time…

orck
September 14th, 2008 at 8:23 am

χειροτερα απο την κολαση
απο το 98 περιμενουμε
ελεος πια

spyros
September 14th, 2008 at 8:36 pm

diablo και πάλι diablo. α και μην ξεχνιόμαστε version για mac την ίδια μέρα με pc.:)

Thanasis
September 15th, 2008 at 10:45 am

Φαντάζομαι (ελπίζω) ότι το Starcraft 2 είναι ήδη σχεδόν έτοιμο και λύνουμε μόνο τα θέματα ισορροπίας του παιχνιδιού ανάμεσα στις κλάσεις. Πάντως δεν θα αντέξουμε να βγει ταυτόχρονα το Starcraft 2 με το Diablo 3, δεν μπορώ να παίζω ταυτόχρονα σε 2 υπολογιστές.
:p

stelabouras
September 15th, 2008 at 11:18 am

DEBUNKED: Diablo III Not to be Released Before StarCraft II οπότε μπορείτε να ηρεμήσετε :P Αν και δεν βλέπω λόγο ανησυχίας.

fanis
September 16th, 2008 at 2:51 am

po re kapsimo pou mas perimenei….

stefanos
December 13th, 2008 at 3:55 pm

skata! to diablo me afinei kai emena adiaforo (an kai to trailer tou diablo 3 me epsise), gia to starcraft 2 metrao meres! ante ante!

Andrew
February 28th, 2009 at 2:09 am

Δεν υπάρχει περίπτωση το Diablo να κάνει περισότερες πωλήσεις απο το SC.
Το SC 1 ήταν το “best selling game ever” όπως αναφέρεται και στην συσκευασία του.

Α
March 9th, 2009 at 1:40 pm

Εαν το κανουν και αυτο να παιζει μονο on line να το εχουν να το χαιροντε οπως το Warcraft οπου αντι να το κανουν multiplay το εκαναν ετσι σε αυτα τα χαλια .Δεκαρα δε δινω ιδιως αυτην την περιοδο
Μονο οι ηλιθιοι καθονται και πληρωνουν διαρκως γιατι οι εξυπνοι το αγοραζουν μια φορα ενα παιχνιδι αυθεντικο και οχι καθε μερα .Σε αυτον τον κοσμο ομως οι ηλιθιοι κυριαρχουν για αυτο και εγω απεχω
ΧΑΡΙΣΜΑ ΣΑΣ!