The 10 Most Wanted Blu-ray Flicks

Published by ispofacto in Cinema, Television

bluray_movies 

Σίγουρα όσο περνάει ο καιρός, όλο και περισσότερες καινούριες και παλιές ταινίες κυκλοφορoύν ή γίνονται remastered για Blu-ray. Κάποιες κλασικές ή εμπορικές ταινίες όμως δεν έχουν ακόμα δει το …HD φως! Ο καθένας από εμάς, υποκειμενικά πάντα, θα θέλει κάποια συγκεκριμένη αγαπημένη του ταινία να τη δει σε High Definition.

Ποιες είναι όμως οι ταινίες που οι απανταχού movie fans ανυπομονούν όσο τίποτε άλλο να δουν σε Blu-ray; To Sound & Vision Magazine έγραψε ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο που αναλύει τις 10 πιο αναμενόμενες ταινίες στο καινούριο format. Παράλληλα αναλύει και τους λόγους που έχουν καθυστερήσει οι εν λόγω ταινίες να κυκλοφορήσουν σε Blu-ray εξηγώντας την λογική του κάθε κινηματογραφικού studio. Για όσους …βαριούνται να διαβάσουν οι 3 πρώτες είναι οι εξής:

1. The Lord of the Rings

2. Star Wars

3. Titanic

Comments (3)

ed
October 29th, 2008 at 6:32 pm

χμμμμ αν δεν κάνω λάθος, πριν από (σχεδόν) μισό χρόνο οι hV έβγαλαν το star wars σε 1080p.
τώρα που το βρήκανε….

ispofacto
October 29th, 2008 at 7:26 pm

Δεν κάνεις λάθος αλλά ήταν από δορυφορικό κανάλι που γενικά παίζουν HD ταινίες. Σίγουρα πάντως έχει διαφορά η ποιότητα από ένα δορυφορικό κανάλι και από ένα Blu-ray ακόμα και αν είναι και τα δύο σε 1080p. Σε δορυφορικά κανάλια για λόγους εξοικονόμησης κατεβάζουν to bitrate του βίντεο σε σύγκριση με ένα Blu-ray.

http://www.fundraisinghat.com/forums/profile/RodolfoRD
October 7th, 2013 at 4:40 pm

I do not drop many responses, however i did some searching
and wound up here The 10 Most Wanted Blu-ray Flicks at Wiggler.
And I do have 2 questions for you if you do not mind.
Is it simply me or does it look like a few of the responses come across
like coming from brain dead folks? :-P And, if you are writing at other sites, I would like to follow anything
fresh you have to post. Would you list of every one of all your social sites like your twitter feed, Facebook page or linkedin profile?