Εντυπώσεις από το τέταρτο Girl Geek Dinner!

Published by ispofacto in General, Internet, Misc, Tech, Various

ggd41 

Μιας και είχα πει στην Mariloy ότι θα γράψω impressions, δεν μπορώ να αθετήσω το λόγο μου, οπότε παρακάτω ακολουθεί ένα μικρό post από τις εντυπώσεις μου στο Girl Geek Dinner! Σε προηγούμενη συνάντηση δεν είχα πάει, οπότε αποφάσισα μετά από ένα invitation στο Facebook ότι δεν ήταν άσχημο να δούμε τι ακριβώς γίνεται σε ένα GGD. Το GGD μπορεί να περιγραφεί ως ένα μικρότερου μεγέθους OpenCoffee που σαν κύριο ακροατήριο και συμμετοχές φιλοδοξεί να έχει το ασθενές φύλλο.

ggd4-3

Σαφώς όμως ένας αριθμός ατόμων του άλλου φύλλου βρισκόταν στη συνάντηση. Σίγουρα πάντως ο αριθμώς των …geek girls ήταν μεγαλύτερος απ’ότι περίμενα!
ggd4
Πρώτη ομιλίτρια ήταν η Μαριάντζελα Λέστου, webmaster του look4studies.com που έδωσε οδηγίες σε όσες έχουν μια καλή ιδέα για ένα interνετικό start-up και δεν έχουν αρκετές γνώσεις ώστε να υλοποιήσουν την ιδέα τους! Η ομιλία της ήταν πολύ καλή και ακολουθήσαν μάλιστα αρκετές απορίες! Στη συνέχεια μίλησε ο Αποστόλης Αϊβαλής για τους πραγματικούς λόγους αποτυχίας τεσσάρων δικών του startups. Η ομιλία του είχε πραγματικά πολύ χιούμορ και ήταν very interesting!

Παρόλο που συνήθως είχε τρεις ομιλήτές κάθε GGD σαν τρίτο ομιλιτή αυτή τη φορά είχε το ίδιο το κοινό. Πήρε με τη σειρά όλο το ακροατήριο το μικρόφωνο και ανέφερε λίγα πράγματα για τον εαυτό του προκειμένου να γίνει καλύτερο networking μετά το τέλος των παρουσιάσεων! (Ναι, έκανα διαφήμιση το site, είμαι …eleinos!!)

… Εν κατακλείδι, το GGD ήταν αρκετά ευχάριστο, με καλές παρουσιάσεις, networking, ποτό και μπύρες! Φυσικά στο τέλος ακολούθησε μπουφές για όσους και όσες ήθελαν να συνοδεύσουν το networking με ολίγον τι …μασαμπούκα!

ΥΓ: Οι φωτογραφίες είναι από εδώ!

Comments (4)

marylou
December 1st, 2008 at 10:46 am

@ispofacto Thx a lot 4 coming!!!
@Petrakeas Thx a lot 4 the post :-)
Hope u enjoyed it!!! C u all @ GGD#4!!!

marylou
December 1st, 2008 at 10:51 am

LOL! * @ GGD#5 I meant :-)

marylou
December 1st, 2008 at 10:56 am

E, den me 8elei simera… :-) Alla anti allwn grafw, allous eyxaristw!!! To sum up, o Petrakeas egrapse to post gia to GGD#4 kai sas perimenoume oles kai olous sto GGD#5!

Charalampos
December 1st, 2008 at 11:57 pm

το πρώτο μου GGD ήταν ευχάριστη έκπληξη. Καλή παρέα, χαλαρή συζήτηση, καταπληκτικές ιδέες.
το Web 2.0 στην πράξη… :-)