Πως θα ήταν το Μonkey Island 1 από τον Bill Tiller;

Published by ispofacto in Gaming

monkey_island_-_elaine_marley 

Σίγουρα μετά την κυκλοφορία ενός καινούριου Monkey Island και το remake του πρώτου παιχνιδιού κανένας adventurer δεν μπορεί να είναι παραπονεμένoς. Παρόλο που χάρηκα ιδιαίτερα με το remake του πρώτου παιχνιδιού, δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα ιδιαίτερα με το graphic style του. Για μένα το ιδανικό θα ήταν να ακολουθήσε τη σχεδιαστική καρτουνίστικη νοοτροπία του τρίτου παιχνιδιού της σειράς (Curse of Monkey Island), που αποτελεί και το peak όσον αφορά τουλάχιστον το κομμάτι του γραφικού περιβάλλοντος.

Απ’ότι φαίνεται πάντως δεν είμαι ο μόνος που το πιστεύει αυτό καθώς ο ίδιος ο Bill Tiller πριν μια δεκαετία είχε προτείνει στην Lucas Arts το remake του πρώτου παιχνιδιού με τα καρτουνίστικα γραφικά του Curse of Monkey Island. Για του λόγου το αληθές έβγαλε στη δημοσιότητα στο blog του και το σχέδιο που συνόδευε την τότε πρόταση του.  Η εικόνα είναι απλά απόλαυση!

monkey_island_remake

Comments (3)

Αντώνης Σιγάλας
August 23rd, 2009 at 10:00 am

Εκπληκτικό, όντως! Έχουμε όμως κι άλλα Monkey Island μπροστά μας, οπότε οψόμεθα για καλύτερες γραφιστικά μέρες!

zetas125
August 23rd, 2009 at 2:31 pm

Όταν πρωτοάκουσα για remake του πρώτου μέρους κάτι τέτοιο είχα στο μυαλό μου! Η αλήθεια είναι ότι ψιλοαπογοητεύτηκα όταν είδα το τελικό αποτέλεσμα.

alex
August 24th, 2009 at 2:12 am

Μόλις ολοκλήρωσα το Chapter 2 από το bundle box. τζαμάτο game!