Πολύ σκέψη

Published by Petrakeas in Television, Videos

snap048 

Πώς είναι όταν κάποιος θεωρητικός φυσικός (όπως αυτοί του προηγούμενου post) δουλεύει; Τι ακριβώς κάνει; Ακολουθεί απίστευτη σκηνή από το τελευταίο επεισόδιο “the big bang theory” όπου ο Raj και ο Sheldon εργάζονται πυρετωδώς..

Comments (4)

Tweets that mention Πολύ σκέψη at Wiggler -- Topsy.com
October 15th, 2009 at 12:12 am

[...] This post was mentioned on Twitter by Wiggler.gr, grblogs. grblogs said: [wiggler] Πολύ σκέψη: Πώς είναι όταν κάποιος θεωρητικός φυσικός (όπως αυτοί του προηγούμενου post) δου.. http://bit.ly/24eSES [...]

ioannis
October 15th, 2009 at 1:47 am

Το είδα χθες αυτό το επεισόδιο και ομολογουμένως ήταν η σκηνή που με πέθανε. Απλά απίστευτη η σειρά. Ξεκίνησα πρόσφατα να τη βλέπω (λόγω Star που την δείχνει στην τηλεόραση) και έχω δει πλέον όλα τα επεισόδια.

Manos
October 16th, 2009 at 12:56 pm

Η σειρά είναι καταπληκτική! Ειδικά ο Sheldon, δεν παίζεται. Η συγκεκριμένη σκηνή είχε νέα σκηνοθετικά χαρακτηριστικά (γρήγορο μοντάζ για να δείχνει τον χρόνο που περνά) που δεν είχαν παρουσιαστεί σε προηγούμενες seasons. Ο σκηνοθέτης είναι ο ίδιος με τα παλαιότερα seasons; Γενικότερα, έχει αλλάξει λίγο η σκηνοθετική άποψη νομίζω. Ας δούμε όμως και μερικά ακόμα επεισόδια πριν αποκρυσταλλώσουμε την άποψη αυτή και επανερχόμαστε.

Birch
October 27th, 2009 at 2:34 pm

Και εγώ κόλλησα με την σειρά μετά από την πρόταση σας.

Αυτό που θα ήθελα πραγματικά είναι το DNA Model που έχουν στο σαλόνι τους.