Dragon Age Journeys

Published by stelabouras in Gaming

dragon-age-journeys2

Η ΕΑ και η Bioware σε μια κίνηση promotion του Dragon Age: Origins που θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβρη, δημιούργησαν ένα flash RPG game που περιστρέφεται γύρω από το ίδιο universe, με το όνομα Dragon Age Journeys.

Το παιχνίδι είναι free και έχοντας παίξει ένα κομμάτι του μπορώ να πω πως ενθουσιάστηκα. Αν και flash game, το interface και το gameplay γενικότερα είναι καλοδουλεμένα, τα γραφικά πολύ καλά και γενικότερα περιέχει χαρακτηριστικά που σπάνια συναντάει κανείς σε flash game.

Οι μάχες είναι turned based, οι χαρακτήρες κερδίζουν levels, οι παίκτες μπορούν να σώσουν και να φορτώσουν games μέσω του EA account τους, να επισκέπτονται vendors σε πόλεις κ.ο.κ. Ότι θα μπορούσατε να βρει κανείς δηλαδή σε ένα κανονικό RPG. Αν θέλετε να το δοκιμάσετε, επισκεφθείτε το dragonagejourneys.com και ορμίστε στα dungeons!

P.S. Η ίδια η EA δημιούργησε ειδικό κομμάτι στην εταιρία, την EA 2D, που έχει ως σκοπό να δημιουργεί πλέον παιχνίδια για browsers. Κρίνοντας πάντως από το Dragon Age Journeys, μπορώ να πω πως είναι σε πολύ καλό δρόμο!

Comments (1)

just
January 4th, 2010 at 1:34 pm

как скачать суки