Oddworld Quadrilogy coming for PC!

Published by ispofacto in Consoles, Gaming, Software

wallpaper_munchs_oddysee

Το Oddworld Abe’s Oddysee και Oddworld Abe’s Exoddus, όπως έχω γράψει και σε παλιότερο post (θεωρώντας τα στην ουσία ως ένα παιχνίδι), αποτελεί ένα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια, από τα ελάχιστα μάλιστα μη-adventure. Οι συνέχειες τους, τα Munch’s Oddysee και Stranger’s Wrath που είχαν κυκλοφορήσει μόνο για Xbox ήταν και ο λόγος που είχα αγοράσει παλιότερα την κονσόλα της Microsoft.

Μετά από αρκετά χρόνια (στο πλαίσιο μάλλον ανασύστασης της εταιρείας για καινούριες κυκλοφορίες), η Oddworld Inhabitants αποφάσισε να κυκλοφορήσει την εν λόγω τετραλογία ως ένα χριστουγεννιάτικο pack για PC. Τα τελευταία δύο παιχνίδια δηλαδή κυκλοφορούν για πρώτη φορά σε PC. Νομίζω ότι σε όσους άρεσαν τα πρώτα 2, σίγουρα αξίζει να δοκιμάσουν και τα υπόλοιπα 2 της σειράς.

Προσωπικά έχοντας παίξει και τα τέσσερα πιστεύω ότι τα 2 τελευταία δεν έκαναν απόλυτα επιτυχημένα την μετάβαση σε 3D. Νομίζω ότι θα ήταν καλύτερα να ήταν και αυτά 2D. Σίγουρα πάντως η μετάβαση σε τρισδιάστατα γραφικά είναι κάτι που είναι σχεδόν απαραίτητο για ένα mainstream παιχνίδι που θέλει να έχει ικανοποιητικές πωλήσεις, οπότε ως ένα βαθμό δικαιολογώ την εταιρεία. Επιπρόσθετα, δίνει στους παλιότερους της σειράς τη δυνατότητα να δουν τον κόσμο των παιχνιδιών σε τρισδιάστατη οπτική και φυσικά σε τελείως διαφορετικό είδος παιχνιδιού και gameplay.

Comments (3)

Tweets that mention Oddworld Quadrilogy coming for PC! at Wiggler -- Topsy.com
December 15th, 2010 at 12:47 am

[...] This post was mentioned on Twitter by Wiggler.gr, grblogs. grblogs said: [wiggler] Oddworld Quadrilogy coming for PC!: Το Oddworld Abe’s Oddysee και Oddworld Abe’s Exoddus, όπως έχω γρά… http://bit.ly/gYipAc [...]

trib
December 15th, 2010 at 4:48 pm

Νομίζω ότι στο 4ο επεισόδιο δεν “πρωταγωνιστεί” ο Abe , σωστά ;

ispofacto
December 15th, 2010 at 6:00 pm

Ναι στο τέταρτο αλλάζει αρκετά το όλο σκηνικό και δεν πρωταγωνιστεί o Abe!