Συνομωσίες 2!

Published by ispofacto in Gaming

conspiracies

Το 2003 είχε κυκλοφορήσει μία ελληνική προσπάθεια στον χώρο των adventures games με το όνομα Συνομωσίες. Για τα ελληνικά δεδομένα εκείνης της εποχής πιστεύω ότι ήταν ένα ιδιαίτερα αξιόλογο εγχείρημα. Το γεγονός μάλιστα ότι περιείχε και αληθινούς ηθοποιούς πρόσθετε παραπάνω στον ρεαλισμό του παιχνιδιού και σίγουρα θύμιζε εποχές “Ripper/Black Dahlia κτλ! Τα reviews γενικά ήταν αρκετά συμπαθητικά.

Μετά από …8 χρόνια (και αρκετές δυσκολίες απ’ότι φαίνεται), κυκλοφόρησε η συνέχεια του παιχνιδιού! Θυμάμαι ότι είχε ανακοινωθεί σχεδόν μετά το τέλος του πρώτου μέρους ότι θα ήθελαν να υπάρχει συνέχεια του παιχνιδιού. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα λοιπόν για το παιχνίδι μπορείτε να δείτε το παρακάτω trailer αλλά και να πάτε στο επίσημο site του παιχνιδιού.

Comments (10)

trib
March 3rd, 2011 at 5:05 pm

φαίνεται ενδιαφέρον, θα το έπαιζα

Birch
March 3rd, 2011 at 8:34 pm

Και ας είναι ελληνικό, τα γραφικά είναι γελοία για 2011, η ενσωμάτωση αληθινών ηθοποιών ξεφτυλιστική και το gameplay βαρετό. Try better next time.

Nick Delios
March 4th, 2011 at 5:09 pm

Χαίρομαι Birch που το έπαιξες και σου φάνηκε βαρετό και τα γραφικά γελοία. Αλλά πως γίνεται να τα έκανες όλα αυτά όταν το παιχνίδι μας βγαίνει στις 10 Μαρτίου? Μήπως μιλάς με άλλες σκοπιμότητες? Try better next time :)

Μαρία
March 4th, 2011 at 5:16 pm

Παιδιά έχω ακούσει οτι στοίχισε πάρα πολύ το παιχνίδι αυτό στην παραγωγή του θα το πάρω σίγουρα, φαίνεται πολύ καλή προσπάθεια.

Birch
March 4th, 2011 at 11:17 pm

@Nick Delios Το whole concept προσωπικά μου φαίνεται γελοίο. Και όσο για τα γραφικά (Χωρίς να λέω ότι τα γραφικά κάνουν το παιχνίδι) εν έτει 2011 που μιλάμε για νέα Unreal engine τα γραφικά τύπου Myst είναι ψιλόdeterrent. Για τι σκοπιμότητες μιλάς; Εξέφρασα απλώς τη γνώμη μου.

Για την υπόθεση υποθέτω ότι θα πρέπει να περιμένω μέχρι τις 10 Μαρτίου.

Nick Delios
March 5th, 2011 at 7:42 am

Παίξε πρώτα το παιχνίδι, και μετά μπορείς να εκφράσεις όποια γνώμη θέλεις, αυτή είναι η άποψη μου.
Το video από το οποίο προφανώς έβγαλες το review σου για το παιχνίδι μας, είναι του 2006 και όχι τωρινό. Τα γραφικά είναι σαφώς βελτιωμένα, μαζί με νέες τεχνικές που υποστιρίζουν όλες τις σημερινές τεχνολογίες.
Όσο για το concept, πρέπει να ξέρεις οτι υπάρχουν άνθρωποι από όλο τον κόσμο που περιμένουν να παίξουν ένα τέτοιου είδους παιχνίδι. Tα γραφικά τύπου unreal … υπάρχουν στο …. unreal! :) Εμείς δεν ενδιαφερόμαστε να κάνουμε ένα unreal, μιας και ήδη υπάρχει κατά κόρον τέτοιου είδους παιχνίδια.
Επίσης μου φαίνεται και λίιιιιιιγο άδικο να κρίνεις σε 1” μια δουλειά που εμάς μας πήρε 4 χρόνια για το πρώτο μας παιχνίδι και 7 χρόνια για αυτή του την συνέχεια, πολύ χρήμα και πολύ κόπο, χωρίς πρώτα να το παίξεις (και το τονίζω αυτο).

panathatube
March 7th, 2011 at 12:42 am

Εμένα μoυ φαίνεται πολύ καλή προσπάθεια και θα πρέπει να τη στηρίξουμε.

xxxnick
March 13th, 2011 at 1:34 am

μπράβο σας και μακάρι να υπήρχαν και άλλοι σας και εσας!!!!

Nick Delios
March 15th, 2011 at 9:18 pm

Δείτε το game play του παιχνιδιού μας, στο
https://www.youtube.com/watch?v=XCF0Ig92a0M

georgec
August 11th, 2011 at 8:40 am

Ας το αγοράσουμε όλοι, εξάλλου πρόκειται για μια ελληνική προσπάθεια, οποιου επιπέδου και να είναι αυτή