Ferrari VS Beetle : Όταν τα φαινόμενα απατούν!

Published by stelabouras in Videos

Και όμως το είδαμε και αυτό! Σε έναν (απο ότι φαίνεται στο video) “underground” αγώνα μεταξύ μιας Ferrari και ενός Beetle της παλαιάς γενιάς, νικητής βγήκε ο αξιολάτρευτος σκαραβαίος της VW με χρόνο 12.5 έναντι 14.9 παρακαλώ της Ferrari 360 Spider (μου φαίνεται αυτό είναι το μοντέλο – με τέτοιο σκοτάδι ήταν δύσκολο να το ξεχωρίσω)! Φυσικά απο ότι καταλάβατε το Beetle ήταν ολίγον τι “πειραγμένο” αλλά και πάλι το αποτέλεσμα είναι αρκετά εξωπραγματικό! Θέλετε να μάθετε περισσότερα για “tweaking” σε αυτοκίνητα τύπου Beetle? Ρίξτε μια ματιά στο site του Ron Patrick!

Comments (9)

Chris
August 30th, 2006 at 2:14 pm

Καθόλου εξωπραγματικό. Το Beattle μπορεί να “φορέσει” τον boxer της 911.

stelabouras
August 30th, 2006 at 3:24 pm

Πιθανόν, δεν έχω και μεγάλη εμπειρία απο αγώνες drag, αλλά μήπως πρέπει να βάζω λεφτά στην άκρη για ένα Beetle? :P

Chris
August 30th, 2006 at 4:02 pm

Τον σκαραβαίο τον σχεδίασε ο Dr. Ferdinand Porsche. Oι πρώτες Porsche βασίστηκαν στο σασί του σκαραβαίου. Παλιότερα την εποχή του τροπέτου υπήρχαν τρόποι να μετατρέψεις σκαραβαίο σε Porche. Κάποιοι προτιμούσαν να βάλουν μόνο τον κινητήρα. Υπήρχαν τουλάχιστον δύο σκαραβαίοι στην Ελλάδα με τον αερόψυκτο turbo απ’ όσα έχω ακούσει.

Πάντως μην μπερδεύεις το dragster με το streetracing. To πρώτο είναι κανονικοί αγώνες με συγκεκριμένους κανονισμούς και κατηγορίες, το δεύτερο είναι παράνομες κόντρες όπου μπορείς να κάνεις ότι “αρκουδιά” θέλεις. Μπορείς δηλαδή να πάρεις ένα Beach Buggy να του βάλεις έναν κινητήρα από ZZR 1400 και να κατεβεις για κόντρα. Θα έχεις ένα όχημα με 200 άλογα και 150 κιλά βάρος. Κανένα stock car δεν έχει ελπίδα, αν αντέξουν τα λάστιχα του buggy την δύναμη. :-D

stelabouras
August 30th, 2006 at 4:53 pm

Έχεις δίκιο, μπερδεύτηκα απο το Need for Speed Underground που εκεί αυτού του είδους τους αγώνες τους ονόμαζε μου φαίνεται Drag Races ;)

asimak
August 31st, 2006 at 12:22 pm

dragster einai!
apo i stigmi pou metraei kai xrono! apla to vidaki einai eratsitexniko!
pista einai fenete ksekathara!

nai kinitiras porsche bainei se skaravaious aneta!

xristoforos
September 14th, 2006 at 4:09 pm

γεια σας παιδιά, το αποτέλεσμα του αγώνα μου φαίνεται απόλυτα λογικό, στην αμερική υπάρχουν σκαραβαίοι που κάνουν το 400άρι ακόμα και σε λιγότερα από 10 δευτερόλεπτα. Όποιος έχει ενδιαφέρον για τον σκαραβαίο είναι ευπρόσδεκτος στο forum http://www.athensbeetleclub.gr

γεια χαρά!

Τα δημοφιλέστερα post του Wiggler.gr at Wiggler
October 10th, 2006 at 1:33 am

[...] Ferrari VS Beatle video (158). [...]

petro
November 27th, 2006 at 6:47 am

Καλά τα λένε οι φίλοι εδώ. Τα 72 και κάτι χρόνια που υπάρχει ο σκαραβαίος η εξέλιξη του έχει φτάσει σε πολύ υψηλά επίπεδα και οι αναλογίες κιλών ανα ίππο ξεφύγαν κατα πολύ. Το κόστος είναι σχετικά μικρό για να κάνει κανείς ένα σκαραβαίο – super car και με τις βασικές γνώσεις κανείς μπορεί να κάνει πολλά μόνος του στο Σκαραβαίο.

Σκαραβαίος για πάντα! http://www.skaravaios.com

visit the website
July 8th, 2014 at 11:48 am

e cigs safe Ferrari VS Beetle : Όταν τα φαινόμενα απατούν! at Wiggler