Γιατί και τα PC χρειάζονται ξεκούραση..

Published by stelabouras in Gaming, General, Misc, Tech

tired_pc.gifΌσοι ξέρουν τις συνήθειές μου στους υπολογιστές, γνωρίζουν ότι τα PC με μένα δεινοπαθούν αφού τα φτάνω συχνά στα όρια τους, τόσο από άποψη δυνατοτήτων όσο και από άποψη αντοχής..Φυσικά κάτι τέτοιο μου δημιουργεί προβλήματα ουκ ολίγες φορές στο να χαρώ το computing απροβλημάτιστα..(Εδώ κολλάει η φράση του ispo, "Αυτός βγάζει μπλέ οθόνες παντού!")..

Χθες λοιπόν που αποφάσισα να αρχίσω το Gothic 3 και να χαθώ στον κόσμο του, ο υπολογιστής μου είχε διαφορετική γνώμη. Κατά την εκκίνηση του game λοιπόν και ενώ βρισκόμουν στο αρχικό menu, η μισή οθόνη του laptop (ο οποίος είχε να κλείσει για 2-3 μέρες..) έβγαλε κάτι ωραίες κίτρινες ρίγες οι οποίες δεν εξαφανίστηκαν αλλά επεκτάθηκαν σε όλη την οθόνη αφού έκλεισα το παιχνίδι. Επανεκκινώντας τον υπολογιστή, αντί να δω την γνώριμη εισαγωγική οθόνη της Acer (Press F2 to enter setup κτλ), αντίκρισα κινέζικα, παπάκια, δολάρια και οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε που δεν έπρεπε να εμφανιστεί με επίλογο μια περιποιημένη μπλε οθόνη κατά την προσπάθεια ο καημένος ο υπολογιστής να μπει στα Windows! Από ότι μπόρεσα να διακρίνω στην BSOD, η κάρτα γραφικών τα είχε φτύσει και μετά από 2-3 επανεκκινήσεις με το ίδιο αποτέλεσμα, αποφάσισα ότι ήταν καιρός να πάω για ύπνο και εγώ και ο laptop, σκεπτόμενος ότι αύριο θα ήταν μια ευχάριστη μέρα με formats, live cds και εγκαταστάσεις!

Ξυπνώντας το πρωί, για καλή μου τύχη ο laptop δούλευε κανονικά! Συμπέρασμα: Αν και δεν το πίστευα έως τώρα…Και τα PC χρειάζονται ξεκούραση! Μην τα στρεσάρετε γιατί δεν το έχουν λίγο να αρνηθούν να λειτουργήσουν!

Comments (4)

Ionas
November 3rd, 2006 at 12:42 pm

Ε τώρα το παράκανες. Μα είναι δυναμόν; Ο ΛΑΠΤΟΠ; :P:P:P

VirusMagic
November 3rd, 2006 at 12:56 pm

Έχουν και αυτά ψυχούλα… (Τι άλλο θα ακούσουμε!)

V.

Sugar
November 3rd, 2006 at 1:25 pm

Τσκ τσκ τσκ, το τσάκισες το μηχάνημα…

Πώς σου φαίνεται το Gothic;

stelabouras
November 3rd, 2006 at 6:06 pm

Έχει τραβήξει πολλά η αλήθεια και δεν έχει παραπονεθεί σχεδόν ποτέ (ναι αυτή η μέρα ήταν απο τις λίγες εξαιρέσεις!)

Όσο για το Gothic, όσο πρόλαβα να το παίξω (στα low γιατι πιο πάνω δεν με παίρνει) μπορώ να πώ ότι είναι αρκετά καλό απο gameplay με όχι και τόσο καλό A.I. (είχα κατακλέψει όλα τα σπίτια… :P )