L.A. Confidential: 2 συνέχειες;

Published by ispofacto in Cinema, Television

la-confidential 

Το L.A. Confidential θεωρείται μια από τις καλύτερες noir ταινίες των τελευταίων χρόνων. Υπέροχη ατμόσφαιρα μυστηρίου, διεφθαρμένοι αστυνομικοί και η LAPD αναλαμβάνει για μια ακόμη φορά δράση. Προτάθηκε μάλιστα για 9 όσκαρ και κέρδισε 2. Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα James Ellroy που είναι τρίτο στην γνωστή τετραλογία του συγγραφέα.

Το τέταρτο βιβλίο της σειράς με τίτλο White Jazz βρίσκεται εδώ και κάποιο καιρό υπό συζήτηση να γίνει ταινία. Φημολογείται μάλιστα ότι θα πρωταγωνιστεί ο George Clooney. Η υπόθεση του βιβλίου δεν απαιτεί να πρωταγωνιστήσουν οι ηθοποιοί του L.A. Confidential σε ιδιαίτερα μεγάλο ρόλο και έτσι δεν θα υπάρξει ιδιαίτερο πρόβλημα στο να γίνει greenlighted το έργο.

Παράλληλα όμως βρίσκονται υπό διαπραγματεύσεις και το original cast του έργου για μία συνέχεια που η υπόθεση θα ξεκινάει μετά το τέλος της ταινίας. Οι πρωταγωνιστές Guy Pearce και Russell Crowe βρίσκονται υπό συζήτηση ακόμα με το studio για το όλο project πάντως ακόμα. Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε το άρθρο στο Tmz.com.

Comments (3)

banned
March 2nd, 2007 at 2:09 pm

Θεϊκη Ταινεια!

Ασχετο αλλα σε οποιον αρεσουν τα noir, θυμηθηκα ενα adventure παλιο, το Discworld Noir 3, που ειχε ολη την ατμοσφαιρα και παρα πολυ humour

ispofacto
March 2nd, 2007 at 2:11 pm

Ναι, όντως πολύ καλό adventure το Discworld, καινούριο και πάρα πολυ καλό adventure noir είναι το Hotel Dusk. Απόλυτη noir ατμόσφαιρα!

Petrakeas
March 2nd, 2007 at 2:54 pm

Για Noir σε μελλοντικό παρακμιακό κόσμο προτείνω Tex Murphy The pandora directive