Πρόστυχο DS παιχνίδι στο Top 10 του Amazon!

Published by ispofacto in Consoles, Gaming, Hardware, Tech

doki_doki_majo_saiban 

Ο λόγος για ένα παιχνίδι από τη γνωστή εταιρεία SNK με τίτλο Doki Doki Majo Saiban. Όπως μπορεί να καταλάβει κάποιος από τον τίτλο, το παιχνίδι είναι ιαπωνικό και είναι ένα από τα πάρα πολλά παιχνίδια που δεν βγαίνουν εκτός Ιαπωνίας. Στο παιχνίδι αυτό λοιπόν ο πρωταγωνιστής είναι witch hunter. Τι σημαίνει αυτό; Πολύ απλά ότι προσπαθεί να βρει μάγισσες που έχουν κρυφή την ταυτότητα τους.

Θα αναρωτηθεί τώρα κάποιος γιατί το παιχνίδι δεν είναι ιδιαίτερα …σεμνό. Ο λόγος είναι απλός. Τις μάγισσες τις κυνηγάς σε σχολεία και ο τρόπος για να τις βρεις είναι να εντοπίσεις που έχουν στο σώμα τους ένα κατάλληλο διακριτικό. Το διακριτικό αυτό μπορεί να βρίσκεται …παντού και εσύ αναλαμβάνεις με τη βοήθεια του stylus και της touch screen να το βρεις στην νεαρή μάγισσα ξεντύνοντας την! Το παιχνίδι βγαίνει τον Ιούλιο και ήδη οι προπαραγγελίες στο Amazon έχουν ξεπεράσει αντίστοιχες του καινούριου Zelda και Final Fantasy Tactics!

Comments (2)

Πίκος Απίκος
May 7th, 2007 at 11:16 pm

¨Ατιμοι Ιάπωνες το πρωί τύπος και υπογραμμός και σεμνότυφοι και το βράδυ στην οθόνη του DS να γδύνουν μαγισσούλες. Άβυσσος η ψυχή του Ιάπωνα…

willow
May 8th, 2007 at 12:43 am

Το παιχνίδι βγαίνει τον Ιούλιο και ήδη οι προπαραγγελίες στο Amazon έχουν ξεπεράσει αντίστοιχες του καινούριου Zelda και Final Fantasy Tactics!

Ας ειμαστε σοβαροι,τετοιες προτασεις αρμοζουν μονο σε μεσημεριανες εκπομπες..Δλδ ενα απο τα πιο αναμενομενα παιχνιδια για ds,στο μεγαλυτερο franshise που εχει η Nintendo,δεν κανει μεγαλυτερες προπαραγγελιες απο ενα αποκλειστικα ιαπωνικο παιχνιδι?Λιγο σεβασμο plz..