Τι θα περιέχει το 8ο βιβλίο του Harry Potter. Spoilers!

Published by ispofacto in Cinema, General, Misc, Various

rowling 

Η Rowling αποκάλυψε σε συνέντευξη ότι σκοπεύει να γράψει ένα όγδοο βιβλίο με θέμα τον γνωστό ήρωα. Το βιβλίο θα είναι κάτι σαν εγκυκλοπαίδεια του κόσμου και θα περιέχει background ιστορίες που δεν μπόρεσαν να ενσωματωθούν στην κύρια πλοκή των βιβλίων αλλά και τι γίνεται στη ζωή των πρωταγωνιστών μετά το τέλος του έβδομου βιβλίου. Ανέφερε μάλιστα αρκετά spoilers όσον αφορά το μέλλον του Harry που θα περιέχονται στο βιβλίο.

Προσοχή από δω και πέρα περιέχονται spoilers που αφορούν το περιεχόμενο του 8ου βιβλίου και το μέλλον του Harry! Σύμφωνα λοιπόν με τη συγγραφέα, ο Χάρυ και ο Ρον δουλεύουν στο Υπουργείο Μαγείας. Κάνουν και οι δύο η δουλειά που ήθελε πάντα να κάνει ο Χάρυ, είναι δηλαδή χρυσούχοι. (Aurors) Ο Χάρυ μάλιστα είναι επικεφαλής του τμήματος Χρυσούχων στο υπουργείο Μαγείας. Η δραστηριότητα τους στο τμήμα έχει φέρει πάρα πολλές επαναστατικές καινοτομίες και δεν υπάρχει πια σχέση η ηλικία με τη δουλειά.

Παράλληλα, η Ερμιόνη δουλεύει και αυτή στο Υπουργείο Μαγείας και συγκεκριμένα στο τμήμα Magical Law Enforcement. Το Υπουργείο Μαγείας έχει πια αλλάξει ριζικά προς το καλύτερο και δεν είναι πια το ζοφερό γραφειοκρατικό δημιούργημα που παρουσιάζεται στα προηγούμενα βιβλία.

Η Λούνα ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο αναζητώντας μοναδικά και σπάνια μαγικά πλάσματα και είναι στην ουσία κάτι σαν μαγικός φυσιολόγος. Έχει επίσης βρει τον καλό της, που δεν διευκρινίζει ποιος είναι αλλά τονίζει ότι είναι μέλος του DA.

Όσον αφορά τώρα το Hogwarts, διευθύντρια δεν είναι η McGonagall αλλά μια καινούρια προσωπικότητα και παράλληλα υπάρχει ένας καινούριος-μόνιμος πια- Defense Against the Dark Arts καθηγητής. Τέλος, ο Χάρυ κάποιες φορές επισκέπτεται το σχολείο για ομιλίες σκετικά με την άμυνα κατά των σκοτεινών τεχνών.

Για περισσότερες λεπτομέρεις μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στη σελίδα του NBC.

Comments (15)

Evaschool
July 29th, 2007 at 1:32 pm

Για να δούμε… πάντως αυτό είναι το τέλος που πιστεύουμε όλοι ότι θα γινόταν

SiMoS
July 29th, 2007 at 3:57 pm

Evaschool dn diavases to 7o book????ektos an les gia to 8o pithanwn tha vgei.isws ta anapanthta erwtimata p mas afhse i JKR sto 7o na ta apanthsei sto 8… who knows.

skarab
July 29th, 2007 at 4:42 pm

Τελικά και στα παραμύθια η καλύτερη δουλειά που μπορείς να κάνεις όταν μεγαλώσεις είναι να χωθείς σε κάνα υπουργείο :D

(No offense meant, Harry Potter fans!)

giannis
July 29th, 2007 at 9:09 pm

skarab είσαι αρχηγός!!! Κρίμα που η Ερμιονη δεν γίνεται Υπουργός Μαγείας. Αν και η JKR είπε ότι είναι πολύ ψηλά στην Ιεραρχία του Υπουργείου. Ωχ καημένε Ron τι σου ‘μελε να πάθεις !!! Πάντως επιμένω ότι η επεξήγηση του κόσμου του HP ήταν εκ των ουκ άνευ. Είναι κλασσικό σύστημα των συγγραφέων αυτού του είδους. Κρίμα που το marketing έχει φτάσει τόσο μακρυά που μας πρήζει μέχρι τέλους.

ftoxadaki
July 30th, 2007 at 1:59 pm

kialispera paidia ti kanete???????tha thela na sas parakoluthisw alla den mborw sas grafw gia ena logo mono!!!den eixa pote xrimata na agoraso gia na diavsw vivlia!!panta i danika i metaxirismena to mauro tus to xali diladh …vevaia h mageia tu kazantazki den xanetai oute kato apo tonus skonhs ala alo to ena alo to allo. mexri twra borusa na diavazw ta vivlia tu hp ite duleuontas gia na exw na ta agorasw ite perimenontas bas tixei kanenas vlamenos filos mu na to agorasei kai tu to danistw!!!!ayth th fora omws ta pragmata allaxan . tha paw se ena megalo vivliopolio (eluetherudaki..pataki.savala kai ala) kai tha arxisw na diavazw kai an me petaxun oxo tha apw sto epomenw pu tha paei tha to teliwsw kapote mma prin tin kanw thn trela eipa na rwtisw axizei???kai deuteron akoma kai ayto to vivlio me didaxe pragamta opws to na paleuw giati ta vivlia einai panta gia kapoious kai oxi gia lous?????????????????????????????????????

giannis
July 31st, 2007 at 11:44 am

ftoxadaki αξίζει και παραξίζει το βιβλίο, όπως και όλη η σειρά του HP. Αλλά αν έχεις mail, θα έχεις και internet, άρα μπορείς να βρεις το βιβλίο από torrent σε e-book. Μη σε χαλάει κι εγώ έτσι το διάβασα. Αν ο υπολογιστής σου δεν τα καταφέρνει, πήγαινε σε netcafe και κατέβασέ το από κει. Το internet είναι η παιδική μας χαρά.

ΜΙΛΤΟΣ
August 8th, 2007 at 8:19 pm

ηταν βαιβεη η κτκλοφορια μιας τετοιας εγκυκλοπεδιας..ανυπομονω

ftoxadaki
August 26th, 2007 at 3:46 pm

ax paidia makari na exw kati na kanw!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kai egw to epomeno kalokairi

Panos
October 12th, 2007 at 12:16 pm

Έχεις διαβάσει το «Η Αριάδνη και τα μυστικά ενός αρχαίου θρύλου», από τον Κέδρο;
Πολύ ωραίο με εναλλασσόμενες εικόνες και αγωνία. Αν σου αρέσουν οι περιπέτειες στο συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Yanna
October 18th, 2007 at 2:45 pm

Ρε παιδιά, το τι κλάμα έριξα όταν τελείωσα το 7 δεν λέγεται. Όχι επειδή τελειώνει η σειρά, αλλά λόγω των γεγονότων. Αφήστε… Scarab, συμφωνώ. Αν και το να είσαι χρυσούχος δεν είναι και τόσο χάλια… Το συζητούσα με μια φίλη και λέγαμε πως κάποια στιγμή θα βαρεθείς να τρέχεις! Αυτό που θα μου άρεσε είναι δουλειά στο τμήμα Μυστηρίων… Άσχετο, διαβάστε Τόλκιν (αν και πιστεύω πως θα έχετε διαβάσει). Και επίσης κάτι που ανακάλυψα τελευταία… Χ.Φ. Λάβκραφτ!! Απλά ΤΕΛΕΙΟΣ!!!!

Dora
October 25th, 2007 at 8:50 pm

Καλά, έχεις δίκιο, κλάμα, αδικοχαμένος πήγε ο Φρεντ στο 7, αλλά και οΛούπιν με την Τονκς (άλλο ορφανο μας πέτυχε)… Έλεος όμως και με το τέλος. Ακούς εκεί, παντρεμένοι με παιδιά, σε μια ηλίθια ευδαιμονία… Του στυλ ζήσαν καλά και εμείς καλύτερα. Τελοσπάντων… Όσο για τον Λάβκραφτ, όλα τα λεφτά. Call of the Kthulu ρεεεεε!!!

Yanna
October 27th, 2007 at 4:31 pm

Εντάξει, και πώς να γίνει, να πεθάνουν όλοι; (Μ’ αρέσει ρε Δώρα που εμείς γνωριζόμαστε κι αντί να τα πούμε από κοντά… τεσπα) Ήταν το αναμενόμενο βασικά. Όλοι περίμεναν ότι, αν δεν πέθαινε ο Χάρι, θα παντρευόταν και θα έκανε παιδιά. Τι εναλλακτικές υπάρχουν;

joanna
June 10th, 2009 at 9:17 pm

teleio!!!8a kanei k 8o biblio!!!exo kataen8oysiastei!8a eimai apo tis protes poy 8a to paroyn!…:):):)

ania
November 15th, 2010 at 1:10 pm

Ομως θα υπαρχει καποιο σασπενς?Γιατι τα χρονια που διαβαζω τ Χαρι Ποτερ παντα ενιωθα ενα φτερουγισμα στην καρδια μου για το τι θα γινει αργοτερα.Ομως αν δν υπαρχει τπτα τετοιο?θελω να πω πως αν ενα βιβλιο οπως ο Χαι Ποτερ θυμιζει το μικρο σπιτι στο λιβαδι δεν θα εχει νοημα.Γιατι δεν βαζει τον Μαλφοι να προσπαθει να εκδικιθει τον Χαρι?Για την Τζινι δεν λεει τιποτα ! Πιστευω επισης πως θα ηταν συναρπαστικο να διηγηθει ο Χαρι στα παιδια του ολα οσα εχει ζησει θα ηταν υπεροχο να διαβαζαμε ολα αυτα χωρισ λεπτομερειες κ μετα τα λογια του Χαρι.Οπως και ν εχει πιστευω πως θα επρεπε να δοθει μεγαλη προσοχη στο 8ο βιβλιο επειδη αν χαλασει ολο αυτο τ υπεροχο μυθιστορημα καλυτερα να μην το σιαβασουμε.ΛΑτρυω τον Χαρι Ποτερ.Απο την 1η δημοτικου μου αρεσει και εχω κρατησει ολα τ βιβλια ωστε να τα διαβασουν καποια μερα τα πειδια μου(αν με αξιωσει ο θεος) για να ζησουν οτι εζησαν εκατομμυρια παιδια στον κοσμο.ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ<3

mitsos
November 28th, 2010 at 9:39 pm

makari na ginei kai tainia