Forever Blue Wii Game

Published by stelabouras in Consoles, Gaming, Videos

forever-blue-cover 

Εδώ και αρκετά χρόνια σκεφτόμουν για ένα game που θα παρουσίαζε τον βυθό, τα καταπληκτικά υποβρύχια τοπία του και τα άγνωστα και θαυμάσια πλάσματα που φιλοξενεί.

O.K. ίσως γίνομαι ποιητικός, πάντως είχα στο μυαλό μου την απορία για ποιο λόγο δεν δημιουργείται ένα game που μπορεί να ασχολείται με αυτή την πτυχή. Μάλλον οι ευχές μου εισακούστηκαν και η Nintendo κυκλοφορεί για το Wii το Endless Ocean (Forever Blue ο τίτλος του για Ευρώπη και Ιαπωνία), ένα αρκετά καλαίσθητο ocean exploration game με αρκετά καλό gameplay (αν και θα περίμενα να ήταν λιγότερο παιδικό).

Η αλήθεια είναι πως τα videos μου έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον και σκέφτομαι σοβαρά να αγοράσω το Wii μόνο για να το δοκιμάσω από κοντά τα τέλη του 2007 που και κυκλοφορεί!

Ακολουθούν trailers του παιχνιδιού!

Forever blue screenshot
Forever Blue screenshot

Comments (7)

Nick
August 10th, 2007 at 7:17 pm

Μπα κράτα τα λεφτά σου για το playstation 3 και το metal gear solid 4. Θες να σου δείξω trailer?

stelabouras
August 10th, 2007 at 7:28 pm

Χεχε μην το ψάχνεις Nick, βίτσιο είναι αυτό! lol

P.S. MGS4 rules

Nick
August 10th, 2007 at 7:47 pm

Ok πάσο χεχε!

kyanos
August 10th, 2007 at 10:09 pm

RE stelabouras …
kita an sou aresei o bi8os mporis oso peripou kanei to wii kai to pexnidi mazi na kaneisi ma8imata katadisis kai na paris to proto ptixio “ open water pou sou dinei na to dikeoma na kaneis katadisi nomima kai na bgazeis tis dikes sou foto kai videakia anti na ta pezeis sto wii
des

stelabouras
August 10th, 2007 at 10:43 pm

kyanos έχεις δίκιο, κάνω ελεύθερη κατάδυση (a.k.a. υποβρύχιο κολύμπι) πολλά χρόνια και σκέφτομαι να αρχίσω μαθήματα για κατάδυση. Καλή ιδέα! Αλλά έχοντας το μικρόβιο του gamer / developer θα ήθελα κάτι τέτοιο επί οθόνης! ;)

HitMan
August 11th, 2007 at 9:39 pm

Θυμάμαι κάποτε νομίζω στο Playstation 1 ύπηρχε ένα παρόμοιο παιχνίδι [action/adventure] με διάφορες αποστολές στον βυθό… είχα κολήσει… αλλά δεν θυμάμαι το όνομα του!

jonakis
August 11th, 2007 at 11:12 pm

Πολυ καλο φαινεται!!!Κι εγω ψηνομαι για κανα Wii…!!!Θα δειξει…