Top 25 Best Selling Video Games Of All Time

Published by ispofacto in Consoles, Gaming, Software

next-gen_consoles2 

Είχατε ποτέ την απορία για το ποια είναι τα παιχνίδια με τις περισσότερες πωλήσεις ever; Φυσικά και δεν είναι το World of Warcraft, αν εκεί πάει το μυαλό σας. Όσο και αν παραμυθιάζει η Blizzard για τις απίστευτες πωλήσεις του παιχνιδιού δεν είναι καθόλου ψηλά στο All Time Top 25! Αν λοιπόν υπολογίσουμε μόνο όσα παιχνίδια πουλήθηκαν ξεχωριστά και όχι ως bundle με κονσόλα, τότε την πρώτη θέση έχει το δημοφιλές Pokemon για Gameboy με 20,8 εκατομμύρια αντίτυπα. Δεύτερο είναι το Super Mario Bros 3 για το NES, με 18 εκατομμύρια αντίτυπα ενώ τρίτο είναι το Sims για PC με 16 εκατομμύρια αντίτυπα. Για το συνολικό Top 25 μπορείτε να πάτε στο παρακάτω site. Άξιο αναφοράς πάντως είναι ότι από τις 25 θέσεις, τις 13 είναι first party παιχνίδια της Nintendo. Χμμ, κάτι κάνει καλά μάλλον!

Αν τώρα πάρουμε σαν αριθμό πωλήσεων ακόμα και τα bundles με κονσόλες, τότε οι αριθμοί αλλάζουν κατακόρυφα. Στην πρώτη θέση με 40 εκατομμύρια αντίτυπα είναι το Super Mario Bros για NES. Στη δεύτερη είναι το Pokemon πάλι, ενώ στην τρίτη είναι το γνωστό Tetris. Σε αυτήν την περίπτωση οι πρώτες 8 θέσεις είναι παιχνίδια της Nintendo και οι 17 από τις 25 συνολικές είναι πάλι παιχνίδια της Nintendo! Simply Unbelievable! Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να πάτε στο παρακάτω site.

Comments (5)

orck
September 9th, 2007 at 6:54 pm

StarCraft rulezzzzzzzzzz :)

jonakis
September 9th, 2007 at 7:02 pm

Η Nintendo απλα rulαρει…!!!χεχε…!!! :)

Γιώργος Μαργαρίτης
September 9th, 2007 at 8:57 pm

Που είναι εκείνο το “παλικάρι” που είχε κάνει το video που τα έχωνε στο Wii?!
Θα ήθελα να δω τι θα έλεγε…

Ryomaru
January 23rd, 2008 at 1:48 am

Re paidies polh kalh h Nintendo de lew, alla skefteite oti ta perissotera paixnidia ths den antigrafontai. Koinos de ta vriskeis piratika.
Epishs ta paixnidia gia ta gmb exoun toulaxisto th mish timh apo ta ypoloipa. Kai entaksh Mario Bros paizei kai ena paidi 5 xronwn…
Emena me entypwsiase to Starcraft, to opoio einai katapliktiko.

Αλέξανδρος
January 4th, 2011 at 9:46 pm

Η Nintendo απλά κάνει φοβερή δουλειά και δικαιώνεται με την επιτυχία της τα τελευταία 25 χρόνια! Εγώ δεν έχω αφήσει τίτλο για τίτλο ατερμάτιστο στο game boy που είχα!