Mythos Beta Preview

Published by stelabouras in Gaming, Videos

mythos-beta-screenshot 

Χθες ήρθε (επιτέλους) η πρόσκληση για την beta version του diablo-like mmo της Flagship Studios, “Mythos“.

Χωρίς να χάσω χρόνο αποφάσισα να το δοκιμάσω, για να δω πόσο κοντά στο Diablo βρίσκεται, από προηγούμενα reviews που είχα διαβάσει.

Μετά από μια – δύο ώρες το γενικό συμπέρασμα ήταν πως αν και ο τίτλος προσπαθεί να δανειστεί αρκετά χαρακτηριστικά από το Diablo, και το κάνει όσο αναφορά τα talent trees, τα drops, τα random dungeons και άλλα, ωστόσο μου έδωσε μια αρκετά παιδική αίσθηση, χωρίς κάτι το σκοτεινό και το εξωπραγματικό που αποπνέει το διαμάντι της Blizzard.

Δεν είμαι σίγουρος κατά πόσον κάτι τέτοιο θα απογοητεύσει ή θα ενθαρρύνει αρκετούς, απλά περίμενα κάτι περισσότερο σκοτεινό από την εταιρία που δημιούργησε το “Hellgate London”, που και αυτό έχει κάποιες ομοιότητες με το Diablo.

Πρέπει να σημειώσω πάντως, πως ο τίτλος θα διατίθεται δωρεάν οπότε keep that in mind too, χωρίς να σημαίνει πως δεν έχει δοθεί η απαραίτητη προσοχή στα τεχνικά χαρακτηριστικά του.

Μπορείτε να δείτε ένα μικρό video που ανέβασα με σκηνές από το gameplay στις αρχικές περιοχές για να πάρετε μια γεύση.

Comments (3)

Petrakeas
January 23rd, 2008 at 1:18 pm

Τα γραφικά θυμίζουν WoW!

RooF
January 24th, 2008 at 1:11 am

Aφου ειναι δωρεαν τοτε θα εχω δουλεια να κανω :P

Κερδίστε μια Sound Blaster XtremeGamer … παίζοντας! at Wiggler
January 24th, 2008 at 11:52 am

[...] γρήγορο hack’n’slash rpg σε στύλ Diablo, Dungeon Siege (και Mythos για να μην ξεχνιόμαστε) που ουσιαστικά δίνει βάρος [...]