VideoClix, κάντε click στα video metadata

Published by stelabouras in Cinema, General, Internet, Software, Tech, Videos

videoclix 

Αν και το παρακάτω video δεν μπόρεσε να γίνει fit καλά στις διαστάσεις του post (άτιμα fixed widths), βλέποντας το τελευταίο Diggnation video podcast μέσω του VideoClix player μπορείτε να κάνετε hover και click οπουδήποτε πάνω στο video για να δείτε περισσότερες πληροφορίες για τα αντικείμενα που φαίνονται την δεδομένη στιγμή.

Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να βρείτε σε ποιο ξενοδοχείο βρίσκονται ο Kevin και ο Alex, τι laptop έχει ο καθένας, τι ρούχα φοράνε, σε τι κρεβάτι κάθονται ακόμη και τα θέματα που παρουσιάζουν. Η ύπαρξη του Diggnation στο VideoClix, είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας της τελευταίας με την Revision3, με την VideoClix να παρέχει αυτή την ενδιαφέρουσα τεχνολογία στους θεατές, χωρίς να είναι ενοχλητική, δίνοντας την δυνατότητα να μάθουν περαιτέρω πληροφορίες για αυτά που βλέπουν καθώς και διαφημίσεις σχετικά με όσα τους ενδιαφέρουν.

Θα ήταν ενδιαφέρουσα μια παρουσίαση της VideoClix για το πως δουλεύει η όλη τεχνολογία (πως γίνεται η αναγνώριση των αντικειμένων, πως μπαίνουν οι ετικέτες)…καθώς και ένας πιο flexible video player!