Havoc Physics & Animation engine, δωρεάν

Published by stelabouras in Coding, Gaming, Software, Tech

havok-logo 

Η Havok, η εταιρία-δημιουργός της ομώνυμης μηχανής φυσικής και animation που χρησιμοποιείται σε κορυφαίους τίτλους (Assasin’s Creed, Half-Life 2,Fear, Bioshock) και πρόκειται να είναι μέρος πολλών γνωστών blockbuster παιχνιδιών που αναμένονται (Fallout 3, Starcraft 2, Alan Wake, Alone in the Dark), αποφάσισε να κάνει ένα μεγάλο δώρο στους developers.

Τα προϊόντα της εταιρίας Havok™ Physics και Havok™ Animation διατίθενται για download χωρίς χρεώσεις από το website της εταιρίας, με το πακέτο να περιλαμβάνει βιβλιοθήκες, SDK, samples και αρκετό documentation για όποιον θέλει να χρησιμοποιήσει την μηχανή στο πρόγραμμα / παιχνίδι που αναπτύσσει.

Στα ~233Mb του συνολικού πακέτου, οι δημιουργοί μπορούν να βρουν επίσης εργαλεία για μετατροπή των αντικειμένων τους από γνωστά προγράμματα 3D modelling & animation όπως Autodesk Maya, 3ds Max και Avid XSI 3D.

Σε περίπτωση πάντως που κάποιος θέλει να δημιουργήσει έναν ολοκληρωμένο τίτλο και να τον πουλήσει πάνω από $10, τότε πρέπει να συμπληρώσει μια αντίστοιχη φόρμα στο website ώστε να του δοθεί η σχετική άδεια από την εταιρία.

Μπράβο Havok!

Comments (1)

Ελληνικές σελίδες για βιντεοπαιχνίδια » [wiggler.gr] Havoc Physics & Animation engine, δωρεάν
February 15th, 2010 at 3:42 pm

[...] Η Havok, η εταιρία-δημιουργός της ομώνυμης μηχανής φυσικής και animation που χρησιμοποιείται σε κορυφαίους τίτλους (Assasin’s Creed, Half-Life 2,Fear, Bioshock) και πρόκειται να είναι μέρος πολλών γνωστών blockbuster παιχνιδιών που αναμένονται (Fallout 3, Starcraft 2, Alan Wake, Alone in the Dark), αποφάσισε να κάνει ένα μεγάλο δώρο στους developers. [Περισσότερα] [...]