Machinarium, ένα νέο adventure από τους δημιουργούς του Samorost

Published by stelabouras in Gaming, Software, Videos

machinarium 

Χρησιμοποιώντας ένα robot ως κεντρικό χαρακτήρα, το independent game studio Amanita Design, δημιουργός του Samorost, επιστρέφει με ένα νέο παιχνίδι περιπέτειας που ακούει στο όνομα Machinarium.

Ο τίτλος θα διαθέτει το γνωστό style που έχει καθιερώσει την εταιρία με τα προηγούμενα παιχνίδια της και θα λαμβάνει χώρα σε ένα παράξενο μέρος που κατοικείται από robots. Η υπόθεση θέλει τον κεντρικό χαρακτήρα, Josef (προς τιμήν του Josef Capek, που επινόησε την λέξη ‘Robot’), να προσπαθεί να ματαιώσει μια μεγάλη βομβιστική επίθεση και να σώσει την …robot-o-φιλενάδα του.

Σύμφωνα με τους δημιουργούς, το Machinarium πρόκειται να κυκλοφορήσει προς το τέλος του 2008 και θα είναι πιο πολύπλοκο και μεγαλύτερο σε διάρκεια από το Samorost που μπορείτε να παίξετε εδώ, θα διαθέτει μέγιστη ανάλυση 1280×1024 και τα γραφικά του θα είναι σχεδιασμένα στο χέρι.

Κάτι τέτοιο ακούγεται πραγματικά πολύ δουλειά για ένα flash game, παρόλα αυτά και δεδομένης της ποιότητας των προηγούμενων τίτλων, περιμένουμε από την Amanita Design να μας καταπλήξουν για ακόμη μια φορά!



Comments (3)

Nassos K.
September 10th, 2008 at 2:22 pm

Αυτά είναι καλά νέα :)

karpidis
September 10th, 2008 at 4:50 pm

Μάλλον η λέξη robot ήρθε από τη λέξη rabota που σημαίνει δουλειά στα ρώσικα. Και δεν είμαι σίγουρος αν ήταν δημιουργία κάποιου τσεχοσλοβακου

Γιώργος Μαργαρίτης
September 30th, 2008 at 11:24 pm

Αυτα είναι ΠΟΛΥ καλά νέα. Το Samorost ήταν απίθανο.