Wake me up when October ends

Published by stelabouras in Gaming, Videos

wotlk 

…Γιατί πολύ απλά τότε θα έχει φτάσει ο Νοέμβρης! Για πιο λόγο να περιμένει κάποιος όμως τον Νοέμβρη; Ή ακόμη καλύτερα ένας gamer;

Δεδομένου ότι οι μήνες του φθινοπώρου και περισσότερο οι μέρες πιο κοντά στα Χριστούγεννα ωθούν τις εταιρίες να ορίζουν τα deadlines τους για τις γιορτές, πολλοί τίτλοι θα κυκλοφορήσουν κοντά στο τέλος του φθινοπώρου για να μας κάνουν παρέα τις κρύες μέρες!

Την τελευταία μέρα (31) του Οκτώβρη πρόκειται να κυκλοφορήσει για PC, Xbox360 και PS3 το Fallout 3, το κατά πολλούς, ‘Oblivion with guns’ δεδομένης της γραφικής ομοιότητάς του με τον τελευταίο τίτλο της Bethesda. Προσωπικά, ελπίζω να είναι πολλά περισσότερα από ένα υβρίδιο 3rd person action/adventure/rpg και θα είμαι επιφυλακτικός μέχρι να δω περισσότερα.

Στις αρχές του Νοέμβρη (13) η Blizzard θα κυκλοφορήσει το δεύτερο expansion του World of Warcraft ‘Wrath of the Lich King’, ανανεώνοντας κατά πολύ το gameplay και τα γραφικά του παιχνιδιού, δεδομένης της υπόσχεσης που έχουν δώσει οι δημιουργοί στο παρελθόν, κατά την οποία κάθε expansion (=$$) θέλουν να θεωρείται σαν ένα νέο game από τους παίκτες. Δεν θα πω περισσότερα για το WotLK, πιστεύω σας έχω καλύψει με παλαιότερα posts, αν και ακόμη δεν έχω αποφασίσει…Collector’s edition ή κανονική;

Μαζί με κυκλοφορίες νέων παιχνιδιών, καθώς και συνέχειες άλλων (νέο Tomb Raider, νέο Need for Speed κ.λ.π.), τον Νοέμβρη θα κυκλοφορήσει και η νέα έκδοση του Xbox 360 Dashboard που θα βελτιώνει το interface της κονσόλας κατά πολύ, προσθέτοντας avatars, καλύτερα themes, καθώς και browser, σύμφωνα με τελευταίες φήμες!


Γεμάτος από νέους τίτλους
φαίνεται τελικά ο Νοέμβρης και αν σκεφτώ πως γιορτάζω προς τα τέλη του μήνα (*γκούχ* Amazon wishlist), μάλλον έχω ακόμη ένα λόγο να περιμένω πως και πώς!

Comments (4)

Thanasis
September 29th, 2008 at 8:20 pm

Μην ξεχνάμε και το Left 4 Dead της Valve στις 18 Νοεμβρίου στο steam
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?s=73b1ddc24785f9edc820dc78a8f7207b&t=535896

^^TnT^^
September 30th, 2008 at 12:37 am

egw lew na kanoume mia maziki paraggelia gia colector’s edw sto iraklio.. den eida kati sta e-shops akoma para mono to aplo…

HitMan
September 30th, 2008 at 3:45 am

Κάθε χρόνο… Τέλη Οκτώβρη/Αρχές Νοέμβρη είναι η χαρά του Gamer! Κάτι σαν τα τέλη Σεπτέμβρη για τους κολημένους [ γκουχ ] με την US TV.

/me wants PES 2009 ;p