Wii HD?

Published by ispofacto in Consoles, Gaming, Hardware, Tech

nintendo_wii5 

Απ’ότι φαίνεται η Nintendo μετά από την καινούρια έκδοση του DS, το DSi, αποφάσισε ότι είναι ώρα για μία αλλαγή και στο Wii.  Όπως και το DSi δεν αλλάζει το core DS απλά προσθέτει καινούρια χαρακτηριστικά στην υπάρχουσα βασική δομή έτσι και το καινούριο Wii θα ακολουθήσει το ίδιο μοντέλο. Συγκεκριμένα, από τις φήμες που ακούγονται τον τελευταίο καιρό, η Nintendo έχει ήδη αρχίσει να ενημερώνει τους κατασκευαστές πως πρόκειται να λανσάρει μία καινούρια έκδοση της κονσόλας της.

Το κυριότερο χαρακτηριστικό της καινούριας έκδοσης είναι ότι θα δίνει τη δυνατότητα για HD, ένα χαρακτηριστικό που έχει τονιστεί από μία μεγάλη μερίδα του καταναλωτικού κοινού ότι λείπει. Επίσης θα προσφέρει και ενσωματωμένο σκληρό δίσκο για περισσότερες multimedia δυνατότητες αλλά και κατέβασμα/αγορά παιχνιδιών και αποθήκευσή τους στο δίσκο. Ήδη στα δημοσιογραφικά έχει αρχίσει να ονομάζεται ως Wii HD. Σίγουρα πάντως η δυνατότητα για HD γραφικά θα δώσει την ευκαιρία στο Wii να επεκτείνει τη διάρκεια ζωής του για αρκετά χρόνια ακόμα.

Comments (4)

Petrakeas
October 5th, 2008 at 2:16 pm

Δηλαδή τα ίδια γραφικά θα μπορούν να τρέχουν σε μεγαλύτερη ανάλυση ή μιλάμε για νέες δυνατότητες για πιο ρεαλιστικά και βαριά γραφικά; Ξέρουμε τίποτα;

ispofacto
October 6th, 2008 at 12:10 pm

Δεν υπάρχουν ακόμα λεπτομέρειες αλλά λογικά μάλλον θα γίνεται κάποιο upscale…!

Topdim
October 6th, 2008 at 9:35 pm

To Wii, parolo pou exv, to vlepo na palionei, siga siga, giati apla apo grafika einai XALIA!!!
Molis vgaloun kai h Microsoft kai h Sony, xeiristiria, paromia me ayta toy Wii, den tha yparxei logos na to agorazei kaneis.

orionas
October 9th, 2008 at 12:48 pm

Η δυναμη του Wii δεν ειναι ουτε τα γραφικα ουτε τα χειριστηρια.Ειναι τα παιχνιδια του.Τα παιχνιδια της Nintendo δηλαδη.Απλα,πανεμορφα προτοτυπα και ακρως εθιστικα.