Wiggler is back, for good

Published by stelabouras in General

wiggler-back2 

Μετά από περίπου μια βδομάδα αναταράξεων, αρκετά opened tickets στην Lunarpages, emails και τηλεφωνήματα, είμαστε πίσω! Έχοντας πλέον μετακομίσει στην Media Temple και σε ένα grid system που λογικά θα μας…αντέχει, σκοπός αυτού του post είναι εξιστορήσει τους λόγους των downtimes και της αλλαγής host.

Την περασμένη Παρασκευή το απόγευμα, το Wiggler έκλεισε προσωρινά από τους administrators της Lunarpages μετά από χρήση του 62% της CPU. Το γεγονός αυτό μας παραξένεψε καθώς το Wiggler δεν είχε προηγούμενο τέτοιων συμπεριφορών και το αποδώσαμε στην αυξημένη κίνηση εκείνης της ημέρας.

Μέσα στο σαββατοκύριακο, ο λογαριασμός έγινε suspend και το website άνοιγε και έκλεινε συνέχεια λόγω επανάληψης του όλου προβλήματος, με αποτέλεσμα να μην έχουμε την δυνατότητα να προβούμε στα αναγκαία updates (WordPress, plugins). Την Δευτέρα που μας δόθηκε η ευκαιρία και έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες από μέρους μας, το website ανέβηκε ξανά για κάποιες ώρες για να ξανακλείσει λίγο αργότερα για τον ίδιο λόγο.

Αποφασίζοντας πως κάτι τέτοιο δεν είναι λογικό να επαναλαμβάνεται κάθε λίγο, η μετακόμιση κρίθηκε ως η πιο σίγουρη λύση για να είμαστε γρήγορα back online.

Από σήμερα, το Wiggler είναι powered by Media Temple και χρησιμοποιεί την τελευταία έκδοση WordPress (2.7 beta 3). No more downtimes!

Ένα μεγάλο sorry για το downtime και ελπίζουμε να μην δείτε αυτή την σελίδα ποτέ ξανά!

Comments (3)

Wolverine
November 20th, 2008 at 9:23 pm

Εεεεεετσι No more downtimes !!!
Τουμπανο ! ;)

blAck PR
November 21st, 2008 at 10:46 am

Welcome back!

papaman
November 26th, 2008 at 7:42 pm

παρατήρησα ένα απότομο drop στο pagerank! είχατε 4-5 μέχρι τώρα άλλα εδώ και λίγες εβδομάδες πέσατε στο 2 χωρίς μάλιστα η Google να είναι σε περίοδο update. Φοβάμαι ότι οι πολλές αλλαγές σε IP επηρέασαν.