FAIL : To Wiggler στο “Βήμα”!

Published by stelabouras in General, Misc, Multimedia, Various

wiggler-vima 

Στο σημερινό ΒΗΜΑγκαζίνο του “Βήματος της Κυριακής”, μπορείτε να βρείτε την συνέντευξή μας ως Wiggler / Wiggler Vidcast. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το ΒΗΜΑ για την αναφορά, αλλά το όλο θέμα και ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάστηκε, μόνο FAIL μπορεί να χαρακτηριστεί και αυτό λόγω της προχειροδουλειάς των συντακτών.

Καταρχάς, αν και δεν μας έγινε ποτέ γνωστό αυτό, η συνέντευξη ενσωματώθηκε σε ένα γενικότερο αφιέρωμα ελληνικών videos στο youtube. Κάτι τέτοιο δεν είχε ξεκαθαριστεί σε κανένα στάδιο της συνέντευξης, που σε διαφορετική περίπτωση δεν θα δίναμε, για τον απλούστατο λόγο ότι το Wiggler δεν έχει ανεβάσει ούτε ένα επεισόδιο στο Youtube, παρά μόνο το trailer της πρώτης season. Fail νούμερο 1 λοιπόν.

Δεύτερο fail, δείγμα προχειρότητας, δαίμονας του τυπογραφείου – πείτε το όπως θέλετε – είναι οι φωτογραφίες. Με την μισή σελίδα να καταλαμβάνεται από την φωτογραφία του Φραγκίσκου (σε ένα natural σκηνικό), η λεζάντα πως πρόκειται για τον Στέλιο ήταν μεγάλο FAIL. Όπως επίσης και τα 3 screenshots πιο κάτω που δείχνουν στιγμές από το τελευταίο επεισόδιο, που ελπίζουμε να μην έχουν συγχυστεί τα πρόσωπα των Boris και Patrick με του Πέτρου και Φραγκίσκου / Στέλιου αντίστοιχα, την στιγμή που είχαμε στείλει τόσες φωτογραφίες για το άρθρο, τόσο με email (Πέτρος / Στέλιος) όσο και με κανονική φωτογράφιση (2 φορές παρακαλώ) από επαγγελματία φωτογράφο του Βήματος για τον Φραγκίσκο.

Σαν να μην έφτανε το παραπάνω μπέρδεμα, δεν υπάρχει ούτε ένα link προς το website (http://www.wiggler.gr), παρά μόνο προς το…youtube video μας. Λογικό θα μου πείτε, εδώ είχαν την εντύπωση πως είμαστε Youtube personas, που κολλάμε και εμείς!

Τέλος, αν και δεν περιμέναμε να κυκλοφορήσει στο ακέραιο η συνέντευξή μας, δεν ήταν τόσο ευχάριστο το γεγονός ότι παρατηρήσαμε ανακρίβειες σε σύγκριση με όσα είπαμε αρχικά. Το Wiggler Vidcast δεν ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2005 αλλά τον Φεβρουάριο του 2006.

Δεν θέλουμε φυσικά να φανούμε αχάριστοι για την συνέντευξη, παρόλα αυτά θέλουμε να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα και τα φαινόμενα προχειρότητας που παρατηρήσαμε σε όλη την έκταση του άρθρου, σε σχέση πάντα με την δική μας αναφορά.

wiggler-vima1

Comments (12)

Ondairos
April 5th, 2009 at 1:52 pm

Τα χεράκια *τουκου-τουκου* στο Βήμα… έλεος και μετά λένε γιατί κόβουμε τις εφημερίδες…

btw κάτι παρόμοιο είχε γίνει και με το World of Warcraft meeting που είχαν διοργανώσει οι Hellenic Pantheon και το worldofwarcraft.gr, με λάθος ονόματα και “κομμένα” αποσπάσματα απ’ το σύνολο των δηλώσεων που δόθηκαν.

Sugarenia
April 5th, 2009 at 2:02 pm

Εγώ θα πω μόνο ένα:

Οι περισσότεροι από μας κάνουμε απίστευτο research για το κάθε post μας. Λίγοι είναι αυτοί που βγάζουν κάτι έτσι, στο άσχετο – κι αν το κάνουν, σίγουρα κάποιος άλλος θα του την πει.

Παρόλ’αυτά, ένα από τα κύρια επιχειρήματα των traditional media έναντι του blogging είναι ότι δεν υπάρχει βάθος και η απαραίτητη έρευνα στα θέματα.

Μεγαλύτερο FAIL από αυτό δεν έχω ξαναδεί. Δηλαδή αν ασχολούνται *τόσο* πολύ με την έρευνα σε τέτοια θέματα, φαντάσου πώς μας “ενημερώνουν” για τα υπόλοιπα, πιο σοβαρά…

evripidis
April 5th, 2009 at 2:11 pm

Αυτός δεν ήταν ο δαίμων του τυπογραφείου! Αλλά ο devil himself! Να ήταν ένα, πάει και έρχεται, αλλά εδώ χάνεις τα μπάλα από τα fail

javapapo
April 5th, 2009 at 4:10 pm

STELABOURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA δεν σε χάλασε που η λεζάντα κάτω έχει το όνομα σου,,,και όλοι θα νομίζουν οτι ο Stelabouras κρατά με περηφάνια το macbook του! Ετσι μωρή αρρώστια!!!

Πέρα απο την πλάκα, congrats σε όλους , οκ λιγο mainstream δημοσιότητα δεν γαμείς, πάλι καλά που το πόσταρες γιατί όπως λένε και πιο πάνω δεν αγοράζουμε!!!

Φυσικά fucken respect στον ispo..το πιο σοβαρό μέλος της ομάδα χαχα..γιατί ξέρει να εκτιμά την σωστή τεχνολογία…mac bitch! ( έλα πλακα κανω)

respect

RemAliPasas
April 5th, 2009 at 8:53 pm

Χαχαχα! Κρίμα ρε παίδια όμως, θα έφερνε κόσμο στο σάιτ… Ωστόσο, όπως και να ‘χει μπράβο. Κράξ’τε τους τώρα (το Βήμα εννοώ), μήπως και μπείτε σε επόμενο φύλλο.

John Tsevdos
April 5th, 2009 at 11:15 pm

Και λίγο τους κράξατε παιδιά… Και μετά την λένε στους bloggers οι mainstream άσχετοι!

Έχει καταντήσει τελείως αηδία ο ελληνικός τύπος. Εγώ απορώ ποιος αγοράζει περιοδικά/εφημερίδες πλέον…

Trikaland.gr
April 6th, 2009 at 2:59 pm

Έχει δυο πλευρές το θέμα και αξίζετε συγχαρητήρια.

Πρώτον είστε στην τυχερή θέση και σας αξίζουν συγχαρητήρια που το ΒΗΜΑ το οποίο εκπροσωπεί έμμεσα την παραδοσιακή και σκουριασμένη ελληνική πραγματικότητα στην ενημέρωση έγραψε για ένα ελληνικό blog προβάλοντας μέσα απο εσάς όλη την ελληνική blogging σκηνή.

2ον αξίζουν περισσότερα συγχαρητήρια το ότι αποφασίσατε να τους κράξετε και δεν αισθάνεστε “υποχρεωμένοι” σε αυτούς. 1000 Μπράβο για το δεύτερο.

wiggler.gr
April 6th, 2009 at 3:33 pm

[...] wiggler.gr [...]

valia
April 6th, 2009 at 5:35 pm

em den thelate na balete kai mena sthn synenteuksh kai na ti pathate!!!xaxa!!
den peirazei paides…lene oti kai h kakh diafhmish einai diafhmish akoma kai auth me lathi!!!sygxarhthria anyway!!

Petrakeas
April 6th, 2009 at 8:19 pm

@valia ακόμα και έτσι να το δεις, αφού έβαλαν που έβαλαν screenshots από το vidcast (άκυρα επιλεγμένα), δεν έβαζαν καμία σκηνή με σένα μέσα.. τι να πω..

arkoudos
April 7th, 2009 at 2:59 pm

Συμφωνώ απόλυτα με τον Trikaland.gr: χαίρομαι που το Βήμα σας παραχώρησε τον χώρο, αλλά χαίρομαι ακόμα περισσότερο που δεν ανεχθήκατε κάτι που σας ενόχλησε.

Διπλά επιτυχημένοι.

sato
December 24th, 2009 at 1:53 pm

Aparadekto to Vima

Endiaferon tha itan na grapsete kai tis antidraseis tous sto post..