Kaneva.com – Όταν το Myspace συνάντησε το 3D gaming!

Published by stelabouras in Internet, Multimedia, Software

kaneva-3d 

Χθές ήρθε στο mailbox μου η πρόσκληση για το Kaneva.com beta στο οποίο είχα δηλώσει συμμετοχή αρκετά παλιά, τόσο που είχα ξεχάσει περι τίνος επρόκειτο.

Το Kaneva.com λοιπόν σε γενικές γραμμές είναι ένα community site στα πλαίσια του myspace,youtube κ.ο.κ που συνδιάζει ακόμα μια πτυχή, αυτή του online..gaming! Σύμφωνα με το Kaneva λοιπόν, μπορείτε να συνομιλήσετε και να περιηγηθείτε στον 3d-κόσμο του site σαν να παίζατε ένα online mmorpg, έχοντας το δικό σας avatar, την δική σας περιουσία και το δικό σας σπίτι! Στην beta φάση που είμαι τώρα δεν έχω άμεση πρόσβαση – δυστυχώς – σε αυτό το feature, καθώς πρέπει κάποιος ο οποίος είναι ήδη μέσα να με προσκαλέσει (invite) και για να γίνει αυτό πρέπει να ασχοληθώ (friends,posts γενικά κίνηση) πράγμα λίγο αδύνατο αυτή την περίοδο λόγω άλλων ασχολιών (βλέπε εξεταστική ;) ).

Στο flickr account μου μπορείτε να βρείτε αρκετά screenshots απο την beta φάση για να πάρετε μια γεύση!

Comments (1)

Kaneva…Καλύτερο απο το Second Life? at Wiggler
March 2nd, 2007 at 3:02 pm

[...] Είχα παρουσιάσει και παλαιότερα το Kaneva, ένα εναλλακτικό community site που διαθέτει 3D client με τους χρήστες του site να έχουν τα δικά τους διαμερίσματα, κοινούς χώρους που μπορούν να συναντηθούν, μαγαζιά κ.τ.λ. [...]