Έχει γάλα στο ψυγείο! DA SONG

Published by Petrakeas in Music

1front 

Η αναμονή τελείωσε!Ήρθε η στιγμή να ακούσετε το εκπληκτικό κομμάτι δικής μας παραγωγής: "Έχει γάλα στο ψυγείο 4: Βάλε γάλα στη ζωή σου". Όπως μπορείτε να συμπεράνετε από τον τίτλο υπάρχουν και άλλα 3 αντίστοιχα κομμάτια. Ωστόσο αυτό είναι το καλύτερο από τα προηγούμενα. Βάβαια, υπάρχει και το γάλα5 στο οποίο τραγουδάει η Βάλια, αλλά θα το ακούσετε σε άλλο post.

Το τραγούδι αυτό ολοκληρώθηκε το 2004 και γνώρισε μεγάλη επιτυχία!! Οι στίχοι είναι του ispo^facto, η μουσική-παραγωγή του PJ (aka Petrakeas) και παρουσίαση: ispo,PJ,Stelabouras, Φωτεινή. Το εξώφυλλο και άλλες σχετικές φωτογραφίες από την ηχογράφηση μπορείτε να βρείτε εδώ. Το κομμάτι είναι podsafe και μπορείτε να το βάλετε σε podcast ή όπου θέλετε τέλος πάντων.

Midi ringtone εδώ!

Ακούστε το "Βάλε γάλα στη ζωή σου":

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Ακούστε το "Βάλε γάλα στη ζωή σου

Ακούστε το making of:

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Comments (17)

« 1 [2] Show All

papo

χα χα χα! Θελω remix με την Βαλια στα φωνητικά … πετρακεα…ωραιο post ..ανακαλυψα το flickr σου……αρρώστια…

January 12th, 2007 at 10:36 am

Petrakeas

@PApo Στο γάλα 5 είναι η Βάλια.. Σε επόμενο post θα την ακόυσεις. Σου άρεσε το flickr μου ε?? χαχαχα

January 12th, 2007 at 2:00 pm

libertarian

lol poly kalo!!! tyfla na exoyn ta hmiz :P

January 12th, 2007 at 10:42 pm

RemAliPasas

Υπέροχη μελωδία… και στίχος που σε ανεβάζει!!!! Είμαι σίγουρος ότι το καλοκαίρι το trackάκι θα σκίσει!!!!

!!!Keep it up, dudes!!!

January 14th, 2007 at 2:08 pm

Tornero - Βρομερό at Wiggler

[...] Οι cleftones είναι ένα μουσικό group στυλ "το πλοκάμι του καρχαρία" , που γράφουν σατυρική μουσική. Έχουν γράψει τέσσερα κομμάτια μέχρι στιγμής. Αλλά το καλύτερο από όλα είναι το: ΒΡΟΜΕΡΟ. Επειδή έχουν direct download link για το τραγούδι και δεν είδα κάποιο πρόβλημα αναπαραγωγής βάζω εδώ έναν player για να το ακούσετε απευθείας. Για τα υπόλοιπα αριστουργήματα μπείτε στο site τους. Βέβεια μη ξεχνάμε και το υπεροχο "έχει γάλα στο ψυγείο"!!! Ακούστε παρακάτω: [...]

January 16th, 2007 at 2:33 pm

Άγγελος

Είδα σήμερα στο Mega διαφημιστικό για το “Πολύ την Κυριακή” το αυριανό, και έχω την εντύπωση (επειδή δεν πολυπρόσεχα) ότι παίζει το τραγούδι σας στο background.

January 27th, 2007 at 3:13 pm

Petrakeas

@Άγγελος
Δε νομίζω.. Ωστόσο δεν πέτυχα το διαφημιστικό! Αν το πετύχει κάποιος ας μας πει!

January 27th, 2007 at 3:38 pm

stelabouras

Μόλις είδα το διαφημιστικό..αυτό που άκουσα ήταν το “Γυναίκες” των Going Through!
Άγγελε τί ακριβώς άκουσες?

January 27th, 2007 at 3:45 pm

Άγγελος

Παίζει να έκανα και λάθος γιατί δεν έβλεπα τηλεόραση απλά έπαιζε στο βάθος. Δυστυχώς δεν την πέτυχα ξανά την διαφήμιση για να σου πω στα σίγουρα! Κρίμα.

January 28th, 2007 at 12:14 am

Angels. Το trance μουσικό κομμάτι του Wiggler at Wiggler

[...] To 2005 εγώ (Pj aka Petrakeas) και ο Stelabouras (μετά το γάλα) θελήσαμε να συνθέσουμε ένα μουσικό κομμάτι trance ατμοσφαιρικό και λυπητερό. Έτσι έγινε το "Αngels" το οποίο όμως αν και αρχικά ξεκίνησε ως ambient trance, κατέληξε να "βαράει" αρκετά χορευτικά. Έτσι υπάρχουν 2 εκδόσεις: η slow pray mix και η radio mix. [...]

February 1st, 2007 at 5:48 pm

« 1 [2] Show All

Leave a reply