Angels. Το trance μουσικό κομμάτι του Wiggler

Published by Petrakeas in Music

b_angel_of_death_by_razorba 

Calling_All_Angels_2.jpgTo 2005 εγώ (Pj aka Petrakeas) και ο Stelabouras (μετά το γάλα) θελήσαμε να συνθέσουμε ένα μουσικό κομμάτι trance ατμοσφαιρικό και λυπητερό. Έτσι έγινε το “Αngels” το οποίο όμως αν και αρχικά ξεκίνησε ως ambient trance, κατέληξε να “βαράει” αρκετά χορευτικά. Έτσι υπάρχουν 2 εκδόσεις: η slow pray mix και η radio mix.

Οι άγγελοι στους οποίους αναφέρεται το κομμάτι δεν είναι οι χαρούμενοι που έχουμε συνηθίσει, αλλά λυπημένα ουράνια πλάσματα που θρηνούν για την πορεία του κόσμου. Για να καταλάβετε τι ακριβώς ενοούμε δείτε τις υπέροχες εικόνες που ακολουθούν και προέρχονται από το devian art. Ο Stelabouras στο makemusic entry μας έγραψε:

Στην αρχή του τραγουδιού θέλαμε να προσδώσουμε την θλίψη των ουράνιων πλασμάτων που λυπημένα θρηνούν στην αιωνιότητα μέσω των κραυγών που ακούγονται τόσο στην εισαγωγή όσο και κατα την διάρκεια του κομματιού. Η συνέχεια είναι πιο ξεσηκωτική και αναπαριστά την αιώνια μάχη για την οποία είμαστε μόνο θεατές…

Το Angels είχε παίξει και στο διαγωνισμό του Safari FM!! Οι 2 εκδόσεις είναι πλέον podsafe (αν και θα προτιμούσαμε να μας ειδοποιήσετε αν γίνει χρήση τους). Δυναμώστε την ένταση, γερά το subwoofer και ακούστε το “Angels”.

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Ακολουθούν φωτογραφίες.

goth_angel_crying_by_Bai_he.jpg

emo_angel_by_themofairy13.jpg

Calling_All_Angels_by_Derreur.jpg

B_Angel_of_Death_by_Razorba.jpg

i_thought_i_was_your_angel_.jpg

Scream_of_the_Butterfly_by_.jpg

Comments (10)

poromenos
February 1st, 2007 at 8:21 pm

αρκετά ενδιαφέρον το τραγουδάκι
με χάλασε λίγο στο τέλος το πρώτο αλλά κατα τ άλλα ήταν τέλειο!

Άγγελος
February 1st, 2007 at 11:55 pm

Τρομερά τα κομμάτια παιδιά… Keep like this! (Το subwoofer κάνει δουλειά)..

fou
February 2nd, 2007 at 1:01 am

Πολυ καλα τα κομματια παιδια. Συνεχιστε!
Ετυχε να παρω και καινουργια ακουστικα σημερα, πολυ ανωτερα απο αυτα που ειχα και το ευχαριστηθηκα!

Petrakeas
February 2nd, 2007 at 2:16 am

Ευχαριστούμε! Για συνέχεια δεν ξέρω γιατί έχουμε καιρό να ασχοληθούμε με το θέμα, μια και το angels το βγάλαμε το 2005..
@Άγγελος το sub κάνει όντως δουλειά.. ενοχλεί και τους από κάτω αλλά δεν πειράζει!

Άσχετο: η φωνή στο vidcast που λέει “ease your boredom” είναι εμπνευσμένη από το angels όταν λέει “angles fall from the sky into your dreams”

banned
February 3rd, 2007 at 10:07 am

Πολυ ωραίο κομματι και πολυ επαγγελματικη δουλεια. Τα σπαει! Κριμα αν δεν ξαναπροσπαθησετε (εγω ας πουμε ενα τετοιο CD θα το αγοραζα).

Η εισαγωγή κατι μου θυμιζει?

Petrakeas
February 3rd, 2007 at 1:05 pm

@Banned ευχαριστούμε.Στην Ελλάδα όντως δεν υπάρχη trance σκηνή ή τέλος πάντων ηλεκτρονική σε αυτό το στυλ. Και γω θα αγόραζα για να βοηθήσω τέτοιες προσπάθειες, αλλά το θέμα είναι να ενδιαφερθούν πρώτα οι δισκογραφικές.

Η εισαγωγή δεν ξέρω τι σου θυμίζει αλλά σίγουρα αυτό που σου θυμίζει θα είναι γαμάτο!!ΧΑΧΑ.. πλάκα κάνω.. δεν ξέρω.. Οι συγχορδίες πάντως έχουν πολλά κοινά με το: Show must go on των Queen (την ομοιότητα την ανακαλύψαμε μετά).
Όσο αναφορά εμάς, κάτι θα ετοιμάσω αυτό το μήνα… αλλά όχι trance
Ελπίζω να βγει καλό..

Tραγούδι μου σε ξένο podcast! at Wiggler
May 21st, 2007 at 12:07 pm

[...] κυρίως θεματολογία, χρησιμοποίησε το τραγούδι Angels (slow pray mix), το οποίο έφτιαξα με το Stelaboura το 2005, στο #15ο επεισόδιό [...]

socrates
September 10th, 2007 at 12:48 am

poly dynato kommati..auto mono ehw na pw..

noone
December 7th, 2007 at 6:15 pm

hi hi

Angels το video clip at Wiggler
October 15th, 2009 at 8:14 pm

[...] και ο Stelabouras είχαμε γράψει ένα trance κομμάτι με όνομα Angles. ΄Πρόσφατα του έδωσα και εικόνα και έγινε κάτι σαν video [...]