Online Game Networks

Published by stelabouras in General

online-gaming 

Είχα γράψει και παλαίτερα για το Great Games Experiment, αλλά από ότι φαίνεται κύλησε αρκετό νερό στο αυλάκι στο μεσοδιάστημα, αφού άλλα 2 networks έχουν εμφανιστεί προσφέροντας άπειρες ώρες για σκότωμα όταν είστε στο…γραφείο?

Let’s be serious…”Kongregate“, “YoYo“, “Great Games Experiment“, 3 online game networks που προσφέρουν ώρες ψυχαγωγίας μπροστά στην οθόνη!

Αρχίζοντας από το τέλος, το Great Games Experiment, προσφέρει εκτός από τα live flash games, reviews για κανονικά games, downloads από demos, community τόσο για τους παίκτες όσο και για τους developers (yeah)!

Το Yoyo προωθεί – όπως και τα 3 networks – τα indie games (δηλαδή games από ανεξάρτητους developers και άτομα που απλά κάνουν αυτό που τους αρέσει) και είναι περισσότερο προσανατολισμένο (και προωθεί) το πακέτο Gamemaker που είναι μια αρκετά εύκολη σουίτα δημιουργίας (κατά κόρον) arcade games.

Τέλος το Kongregate, έχοντας 1028 flash games (at the moment) στην βάση του, αποτελεί έναν αρκετά καλό προορισμό για όποιον θέλει να σκοτώσει τον χρόνο του (Tower Defense FTW)!

Αυτό που δεν παρατήρησα όμως είναι η δυνατότητα για share των online flash games μέσω <embed> κώδικα…Μήπως πρέπει να σκεφτούν κάτι τέτοιο οι δημιουργοί των sites? Ενδεικτικά έχω βάλει ένα flash game που βρήκα στο Kongregate σε αυτό το post!


Comments (4)

coby
July 8th, 2007 at 8:29 pm

Ρίξτε μια ματιά και σε αυτό
http://www.freegamesonline247.net

το tower defense είναι τρελό κόλλημα…

papo
July 8th, 2007 at 10:04 pm

ωραίο post!

Dimitris Siskopoulos
October 11th, 2007 at 10:43 pm

Να προτείνω και εγώ ένα δυνατό;
http://www.friv.com
Επιλεγμένα ΚΑΘΡΑ games χωρίς διαφημίσεις …

ngockonvang
December 29th, 2013 at 11:03 am

Take a look at this tower defense is crazy gluing …
http://www.friv2friv3friv4.com/