Super Mario Galaxy Leaked;

Published by ispofacto in Consoles, Gaming, Hardware, Software, Tech

super-mario-galaxy1 

Σύμφωνα με το Destructoid, η πολυαναμενόμενη συνέχεια του Super Mario 64, το Super Mario Galaxy έγινε leaked! Πως όμως έγινε αυτό; Συχνή τακτική promotion ενός παιχνιδιού αποτελούν τα demo copies σε ειδικά gaming stands σε αλυσίδες μεγάλων καταστημάτων. Σε ένα από τα μαγαζιά της αλυσίδας EB λοιπόν κάποιος υπάλληλος ήταν ιδιαίτερα άτακτος!

Αφού ανακάλυψε ότι το demo disk στην πραγματικότητα πρόκειται για μια full έκδοση του παιχνιδιού με time limit μόνο, αποφάσισε να το δοκιμάσει σε ένα κανονικό retail Wii. Το αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από θετικό μιας και το παιχνίδι έπαιξε κανονικότατα! Όταν όμως το κόπιαρε, σύμφωνα τουλάχιστον με τα λεγόμενά του, δεν bootάρει. Υποστηρίζει μάλιστα ότι βγάζει ένα unauthorised device error! O τύπος λέει ότι έχει CycolWiz και προφανώς ήδη κυκλοφορούνε φήμες ότι η Nintendo έβγαλε στη φόρα καινούρια προστασία!

Τα τελευταία γεγονότα πάντως αναφέρουν ότι σε λίγο καιρό θα έχει γίνει upload raw dump του παιχνιδιού που δεν παρουσιάζει προβλήματα, οπότε θα δούμε τι από όλα αυτά είναι αλήθεια και τι όχι! Ο χρόνος θα δείξει λοιπόν. Και όχι δεν ξέρω αν λειτουργεί σε PAL!

Comments (3)

willow
October 26th, 2007 at 12:37 pm

Λειτουργει σε pal wii? :P

New Ninteno Protection PWNED σε 24 ώρες! at Wiggler
October 29th, 2007 at 1:53 pm

[...] είναι τεράστια, προφανώς οι επίδοξοι crackers με το που κυκλοφόρησε μια κόπια του παιχνιδιού ρίχτηκαν στη δουλειά [...]

Στεριώτης
January 4th, 2011 at 8:50 pm

γεια σας Νιντεντο θα’θελα να σας πω κάτι ξέρετε εάν παιρνει cheatcodes το wii????